Céline Dion: Σπάνια φωτογραφία με τους τρεις γιους της – Μαζί σε συναυλία των Rolling Stones

15:40 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

H Céline Dion πόζαρε όλο χαρά στο πλευρό των τριών γιων της και του θρυλικού rocker και frontman των Rolling Stones, Mick Jagger, ενώ η σταρ δίνει μάχη με το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου.

Η Céline έδειχνε πανευτυχής στο πλευρό των δίδυμων γιων της, Nelson and Eddy, 13 χρόνων, και του μεγαλύτερου, του 23χρονου Rene-Charles, ενώ αυτή η φωτογραφία αποτελεί ένα σπάνιο κοινό στιγμιότυπο της σταρ

με τα παιδιά της.

Η Céline Dion ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram από τα παρασκήνια της συναυλίας των γερόλυκων της rock, με τους τρεις γιους της και τον θρυλικό Mick Jagger, στο στάδιο Allegiant στο Λας Βέγκας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

“Το περασμένο Σάββατο, είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τη συναυλία των Rolling Stones στο πλαίσιο της περιοδείας τους στο Λας Βέγκας“, έγραψε η 56χρονη σταρ στη λεζάντα της φωτογραφίας. “Τι απίστευτο show! Ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Mick Jagger για τη θερμή υποδοχή της οικογένειάς μου. Μας κάνατε να ροκάρουμε!”

H βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια φάνηκε να περνάει μια υπέροχη βραδιά εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης της υγείας της.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Σαββάτου, η Dion εθεάθη να χορεύει αλλά και να συγκινείται, καθώς απολάμβανε το show του θρυλικού rock συγκροτήματος.

Μεταξύ των κομματιών που έπαιξε το συγκρότημα στην εμφάνισή του στο Sin City ήταν τα Paint It Black, (I Can’t Get No) Satisfaction και Jumping Jack Flash.

Keywords
Τυχαία Θέματα