David Beckham: Η εξομολόγηση για τον γάμο του με τη Victoria – “Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε 27 χρόνια”

11:44 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο David Beckham ομολόγησε την ευτυχία που νιώθει για το γεγονός ότι ο γάμος του με τη Victoria άντεξε 27 χρόνια παρά τις δοκιμασίες που έχουν περάσει. Ο σταρ παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν αναρωτηθεί πώς έχουν επιβιώσει 27 χρόνια μαζί, δεδομένων όλων των προκλήσεων που αντιμετώπισαν στη διάρκεια της κοινής τους πορείας.

Ο πρώην άσος της μπάλας είπε ότι και οι δύο συγκινήθηκαν ιδιαίτερα παρακολουθώντας την πρόσφατη σειρά ντοκιμαντέρ για εκείνον στο Netflix.

Είπε ότι παρά τα “σκαμπανεβάσματα” στη ζωή του, είναι ευγνώμων που οι δυο τους εξακολουθούν να είναι ευτυχισμένοι καθώς πλησιάζει η αργυρή επέτειος του γάμου τους τον Ιούλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Ο David είπε: “Αυτό είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία και οι δύο, εγώ και η Victoria, πιθανώς και οι δύο συγκινούμαστε, και αφού είδαμε το ντοκιμαντέρ, αφού όλα είχαν τελειώσει και το είδαμε τελικά, αυτό είναι το μόνο πράγμα που κοιταχτήκαμε και είπαμε: Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε τα τελευταία 27 χρόνια, αλλά τα καταφέραμε και έχουμε μια καταπληκτική οικογένεια, μια καταπληκτική επιχείρηση και είμαστε ευτυχισμένοι.

Και ναι, φυσικά, όταν είσαι με κάποιον για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, φυσικά έχεις τα σκαμπανεβάσματά σου, όλοι το ξέρουν αυτό και στο τέλος της ημέρας ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε ο ένας τον άλλον εκείνες τις στιγμές.”

Και συνέχισε: “Ξέρετε, αυτή ήταν Spice Girl, εγώ έπαιζα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ακόμη και όταν περνούσαμε δύσκολες στιγμές, είχαμε ο ένας τον άλλον να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και αυτό ήταν το καλύτερο μέρος.

Προφανώς ήμασταν 21 και 22 ετών όταν γνωριστήκαμε. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 23 και 24 ετών αντίστιχα και αποκτήσαμε τον πρώτο μας γιο όταν ήμουν 23 ετών, οπότε μόλις αποκτήσαμε τον πρώτο μας γιο, τον Brooklyn, αυτό πρόσθεσε άλλο ένα επίπεδο στην οικογένεια και οι ευθύνες μας τότε ήταν απέναντι στον γιο μας”.

Ο David δήλωσε στο podcast SmartLess, το οποίο κυκλοφορεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ότι είναι “τόσο ευτυχισμένος” με το σημείο όπου βρίσκεται τώρα η ζωή του.

“Είμαι τόσο ευτυχισμένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί αισθάνομαι πολύ ευλογημένος που έκανα την καριέρα που έκανα και έπαιξα για τις ομάδες που έπαιξα και έζησα αυτό. Και το μόνο πράγμα που πάντα ήθελα για μένα, ήμουν τυχερός που γνώρισα τη Victoria όταν τη γνώρισα, γιατί πάντα ήθελα να κάνω παιδιά νέος. Πάντα ήθελα να έχω παιδιά που να ζούσαν την καριέρα μου μαζί μου και ήμουν τυχερός που τα τρία αγόρια έζησαν τις περισσότερες ομάδες στις οποίες έπαιξα και αυτό, για μένα, ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα