Jane Fonda: Στα 86 αποδεικνύει ότι είναι είδωλο της μόδας – Η τολμηρή εμφάνισή της στις Κάννες

16:00 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών σήκωσε αυλαία στις 14 Μαΐου. Στο κόκκινο χαλί πόζαραν πολλές εντυπωσιακές σταρ, όπως οι Heidi Klum, η Alexandra Lamy και η Emmanuelle Béart, αλλά αυτή που έκλεψε τα φλας των φωτογράφων ήταν η Jane Fonda.

Red Steps

/ Montée des Marches Opening Film / Film d’Ouverture #Cannes2024 – LE DEUXIÈME ACTE (THE SECOND ACT) – QUENTIN DUPIEUX

Messi, Jane Fonda, Heidi Klum#Cannes2024 #HorsCompétition #OutOfCompetition #Ouverture #OpeningFilm #OpeningCeremony #SélectionOfficielle… pic.twitter.com/vF7evqG9ME

Festival de Cannes (@Festival_Cannes) May 14, 2024

H σταρ, ήταν πιο λαμπερή από ποτέ με μια εμφάνιση του Elie Saab από τη συλλογή Prêt à Porter Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, αποδεικνύοντας στην ηλικία των 86 ετών, ότι παραμένει ένα είδωλο της μόδας και της ομορφιάς. Η Fonda επέλεξε να φορέσει ένα ανθρακί κοστούμι που συνδύασε με ένα παλτό με λεοπάρ σχέδιο. Μια τολμηρή εμφάνιση την οποία συνόδευσε με ασημένια σκουλαρίκια και ένα ασορτί τσόκερ.

Jane Fonda looking beautiful at Cannes Film Festival. pic.twitter.com/Xr3YHHvI9t

— The Film Base (@TheFilmBase) May 14, 2024

Jane Fonda. 86 años. En Cannes hace unas horas.

Ojalá llegue yo a su edad con ésta actitud y ésta fuerza vital.

Que señora mas fabulosa, elegante y segura de sí misma. pic.twitter.com/TW9zhmdR3j

Eva G (@drachinasky) May 15, 2024

Η ηθοποιός επέλεξε ένα χτένισμα bob ενώ για το μακιγιάζ της smoky eyes και κατακόκκινο κραγιόν, σε πλήρη αντίθεση με παλαιότερες εμφανίσεις της, εντυπωσιάζοντας στον μέγιστο βαθμό δεδομένης της ηλικίας της Fonda.

La melena de Jane Fonda para #Cannes es todo un statement. pic.twitter.com/xvuQvv7UQ5

— Julian Connor (@JulsV_M) May 15, 2024

Όσον αφορά στο πολυαναμενόμενο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ που θα διαρκέσει ως τις 25 Μαΐου, υπόσχεται πολλές εκπλήξεις: Η Greta Gerwig ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, η επιστροφή του Francis Ford Coppola στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα (σαράντα πέντε χρόνια μετά τον δεύτερο Χρυσό Φοίνικα για το Apocalypse Now), η παρουσίαση της μικρού μήκους ταινίας της Judith Godrèche, Moi aussi, για τη σεξουαλική βία που υπέστη η ηθοποιός, ο Gilles Lellouche στην κατηγορία εκτός διαγωνισμού για το L’amour ouf, με πρωταγωνιστές την Adèle Exarchopoulos και τον François Civil, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Καννών.

Jane Fonda falando “Hi, Brie” antes do seu discurso na cerimônia de encerramento do Festival de Cannes pic.twitter.com/IIL04v4TL3

— Brie Larson Brasil | Fã-clube (@brielarsonbr) June 1, 2023

Όμως, και πέρυσι, η Jane Fonda ήταν εκείνη που είχε ξεχωρίσει με την εμφάνισή της να είναι η επιτομή της κομψότητας και της θηλυκότητας. Η σταρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών με μια ασύμμετρη μαύρη μπλούζα με παγιέτες με πλαϊνό σκίσιμο αποκαλύπτοντας το ασορτί φαρδύ παντελόνι που αγκάλιαζε τέλεια τη λεπτή της σιλουέτα. Επίσης, Jane Fonda προτίμησε την άνεση των μαύρων slipbacks με τετράγωνα τακούνια.

Jane Fonda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 76. Cannes Film Festivali’nde.
Şahane kadın, kim der ki 86 yaşında? Hayranıyım#JaneFonda #CannesFilmFestival2023 pic.twitter.com/DWSuNVb4wy

— Üzmeyen Tatlı Filmler (@UzmeyenFilmler) June 3, 2023

Ως αξεσουάρ φόρεσε ένα ασημένιο κολιέ που ταίριαζε με τα κρεμαστά σκουλαρίκια της. Όσον αφορά την ομορφιά της, επέλεξε ένα κομψό χτένισμα. Με τα χείλη της βαμμένα σε απαλό ροζ, μια φωτεινή επιδερμίδα και τα ζυγωματικά της τονισμένα με ρουζ, η Jane Fonda ήταν όσο πιο απλή και εντυπωσιακή γινόταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα