Jennifer Lopez: Οργιάζουν οι φήμες για διαζύγιο – “Ο Ben Affleck έφυγε από το σπίτι”

12:05 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Επτά εβδομάδες έχουν να κυκλοφορήσουν μαζί η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck και αμέσως ξεκίνησαν οι φήμες για διαζύγιο. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν πού ήταν ο Ben το βράδυ του Met Gala, όπου η JLo ήταν συμπρόεδρος της μεγάλης βραδιάς της μόδας. Ακολούθησαν αρκετές σόλο εμφανίσεις της σουπερστάρ ειτε πριν είτε μετά κάνοντας τις εικασίες να οργιάσουν για το τι τρέχει με τον γάμο της.

Στη Γιορτή της Μητέρας η Jennifer Lopez ήταν με το ένα από τα δίδυμα παιδιά της, το Emme στο Παρίσι.

Η νέα… μοναχική της εμφάνιση ήταν μόλις την Τετάρτη, όπου η σταρ εθεάθη με ένα casual sporty look καθώς έφτασε σε ένα στούντιο χορού στο Λος Άντζελες συνοδευόμενη από την ομάδα της.

(10 PHOTOS) Jennifer Lopez arrives at the dance studio in LA – May 15, 2024
https://t.co/WBUGPB4GlT pic.twitter.com/Cssn1IJW9Y

JLo Gallery (@jlogallery) May 16, 2024

Ο ηθοποιός, 51 ετών, δεν ήταν παρών ούτε σ’ αυτήν την έξοδο. Το διάσημο ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί επτά εβδομάδες πριν, στο τέλος Μαρτίου, ενώ απολάμβανε το μεσημεριανό γεύμα του στη Νέα Υόρκη. Την Τετάρτη, αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι “απλώς δεν μπορούσε να τα καταφέρει” και οδεύει προς χωρισμό ύστερα από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου. Μια πηγή που μίλησε στο In Touch υποστήριξε ότι ο Affleck έχει ήδη μετακομίσει από το συζυγικό τους σπίτι.

“Τα γράμματα είναι στον τοίχο – τελείωσε“, δήλωσε ο insider, προσθέτοντας: “Οδεύουν προς διαζύγιο – και για πρώτη φορά, [ο Ben] δεν φταίει!”.

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός έχει μετακομίσει από το σπίτι των 60 εκατομμυρίων δολαρίων που μοιράζεται με τη Lopez, η οποία εθεάθη την Τρίτη να ψάχνει για σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς χωρίς τον Ben.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

“Επικεντρώνεται τώρα στη δουλειά του και στα παιδιά του. Ο Ben έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων που έψαχναν δύο χρόνια“, συνέχισε η πηγή.

“Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπιούνται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσε να διαρκέσει”.

Η απόφαση της Jennifer να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της στο Amazon Prime, “The Greatest Love Story Never Told”, τον Φεβρουάριο, το οποίο εξιστορούσε την ερωτική της ιστορία με τον Ben, φαίνεται ότι επιβάρυνε τον γάμο του ζευγαριού. Η εκπομπή ήταν το τρίτο μέρος του πολύ δημόσιου αφιερώματος 20 εκατομμυρίων δολαρίων στον Ben, το οποίο περιελάμβανε επίσης το ‘This Is Me… Now: A Love Story”, μια ημι-αυτοβιογραφική ταινία “μουσικής ρομαντικής δράσης επιστημονικής φαντασίας” και το single της, This Is Me…. Now.

ben affleck & jennifer lopez watching lakers vs warriors today in los angeles pic.twitter.com/R6WOsaa3Ok

— DAY (@withlopez) March 17, 2024

Η πηγή δήλωσε: “Ο Ben δεν θα προσπαθούσε ποτέ να καταπνίξει τα όνειρα της [Jennifer] ή να της πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι που προωθεί την καριέρα της, παρόλο που μπορεί να τον ελέγχει αρκετά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle