Justin Bieber: Η μητέρα του περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο εγγόνι της – “Επιτέλους μπορώ να το μοιραστώ”

08:31 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η μητέρα του Justin Bieber, Pattie Mallette, θα γίνει γιαγιά! Και αυτό είναι κάτι για το οποίο είναι “πολύ ενθουσιασμένη”, όπως είπε. O Justin Bieber και η σύζυγός του, Hailey Bieber, αποκάλυψαν στους θαυμαστές τους ότι ανανέωσαν τους όρκους τους και περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

“Λοιπόν, περίμενα αυτή

τη μέρα και τώρα που την μοιράστηκαν μπορώ επιτέλους να γιορτάσω μαζί σας,” είπε η μητέρα του Justin Bieber. H Mallette με ένα βίντεο στο Instagram μοιράστηκε τη χαρά της λίγο μετά τη μεγάλη αποκάλυψη του γιου της.

Επιπλέον έγραψε: “Αχ Θεέ μου, θα γίνω γιαγιά. Ω Θεέ μου!”

“Justin και Hailey θα γίνετε οι καλύτεροι γονείς. Και εγώ είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Ω Θεέ μου. Δόξα τω Θεώ.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pattie Mallette (@pattiemallette)

Επίσης, στη λεζάντα, η Mallette άφησε ένα μήνυμα συγχαρητηρίων για το ζευγάρι, γράφοντας στους δύο εκατομμύρια followers της: “ΤΟ ΜΩΡΟ BIEBER ΕΡΧΕΤΑΙ! Συνεπώς, θα γίνω ΓΙΑΓΙΑ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ @justinbieber και @haileybieber !! Επιπλέον, η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη. Εν τω μεταξύ τι συναρπαστική θα είναι αυτή η νέα περιπέτεια. Σας αγαπώ πάρα πολύ!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pattie Mallette (@pattiemallette)

Να θυμίσουμε ότι ο Justin και η Hailey ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους με ένα βίντεο και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής ανανέωσης των όρκων τους στη Χαβάη. Ο στενός τους φίλος, ο πάστορας Judah Smith, τέλεσε την τελετή και το ζευγάρι μοιράστηκε τις στιγμές στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα