Kate Middleton: Θα παρευρεθεί στο Trooping the Colour εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο;

21:39 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

Από τα βασιλικά της καθήκοντα απέχει εδώ και μερικούς μήνες η Kate Middleton. Μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, υποβάλλεται σε σχετική θεραπεία. Στο πλευρό της φυσικά ο σύζυγός της, που επίσης έχει κάνει ένα «βήμα πίσω» από τα δημόσια καθήκοντά του.

Με το Trooping the Colour να πλησιάζει λοιπόν, πολλοί αναρωτιούνται αν η πριγκίπισσα θα παραστεί. Ο λόγος για το εντυπωσιακό event που θα λάβει χώρα στις 15 Ιουνίου.

Περιλαμβάνει τη μεγαλειώδη παρέλαση για τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου και είναι από τις σημαντικότερες εθνικές γιορτές. Χιλιάδες βασιλικοί θαυμαστές της ανά τον κόσμο, συντονίζονται και την παρακολουθούν.

Το ενδιαφέρον λοιπόν φέτος είναι στην πριγκίπισσα Kate και στο αν θα καταφέρει να παραστεί. Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Christopher Andersen ωστόσο, δεν είναι απόλυτα σίγουρος. Δεν ξέρει δηλαδή αν θα την δούμε να στέκεται στο μπαλκόνι του παλατιού του Buckingham. Παρόλο που είναι καθιερωμένο κάθε χρόνο, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να συγκεντρώνονται εκεί.

«Αυτό θα έχει ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι; Μπορεί να εμφανιστεί στο μπαλκόνι, αυτό δεν θα την επιβαρύνει πολύ. Αλλά αν δεν εμφανιστεί, θα φανεί θλιβερό και περίεργο. Θα στείλει το μήνυμα ότι τα πράγματα είναι ίσως λίγο χειρότερα απ’ ό,τι νομίζαμε. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε» είπε στο US Weekly.

Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας πήγαιναν στην εκδήλωση “Trooping the Colour” τα προηγούμενα χρόνια;

Τα προηγούμενα έτη, η οικογένεια συνόδευε σύσσωμη τον βασιλιά Κάρολο στο Trooping the Colour. Η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Εδουάρδος έχουν επίσης συχνά σταθεί στο περιστύλιο για την περίσταση. Για τη φετινή γιορτή βέβαια δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα το ποιοι επίσημοι θα παρίστανται.

«Καταλαβαίνω ότι δεν πραγματοποιεί εμφανίσεις. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να της ζητηθεί κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour είναι να βρίσκεται σε αυτό το μπαλκόνι. Μαζί φυσικά με τα παιδιά και τον William. Αν ο William είναι εκεί μόνος του, θα είναι μια αρκετά θλιβερή στιγμή» προσθέτει ο Andersen. Όπως καταλήγει, η παρατεταμένη αποχή της από πολλές σημαντικές περιστάσεις, έχει οδηγήσει σε «ακραίες εικασίες» σχετικά με την κατάστασή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα