Κόμης Nikolai της Δανίας: Ο ορισμός του διαχρονικού στιλ – Έλαμψε στην Εβδομάδα Μόδας της Αυστραλίας

15:25 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μπορεί ο ξάδελφός του πρίγκιπας Christian να έχει τον τίτλο του διαδόχου του θρόνου της Δανίας, αλλά ήταν ο κόμης Nikolai που αποτέλεσε το αντικείμενο συζητήσεων στην Εβδομάδα Μόδας της Αυστραλίας με τη γοητεία και το διαχρονικό στιλ του.

Ο 24χρονος Nikolai έκανε τα κεφάλια να γυρίσουν όταν έφτασε ως καλεσμένος στην επίδειξη του David Jones στο Indigenous Fashion Projects.

Count

Nikolai of Denmark attends Australian Fashion Week Show pic.twitter.com/mU7lBqmMTq

— Jerseydeanne (@jerseydeanne) May 16, 2024

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Joachim και της πρώτης συζύγου του Alexandra, έμοιαζε σαν να είχε μόλις βγει από σελίδες περιοδικού μοδας, καθώς μπήκε στο Carriageworks στο Σίδνεϊ πλαισιωμένος από την ασφάλειά του.

Ο Nikolai, ανιψιός της πριγκίπισσας Mary, ήταν ένα όραμα διαχρονικής κομψότητας με ένα κομψό κοστούμι Venroy σε βαθύ καφέ σοκολατί χρώμα, το οποίο συνδύασε με μοντέρνο μαύρο μπλουζάκι, επίσης από τη Venroy, που ταίριαζε απόλυτα με τα επώνυμα υποδήματά του. Ο 24χρονος κόμης κάθισε στην πρώτη σειρά ως καλεσμένος του GQ Australia, ενώ άνηκε ενθουσιασμένος από τα σχέδια που έβλεπε στην πασαρέλα.

Τον Μάρτιο του 2023, ο Nikolai δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram για να προωθήσει την καριέρα του ως μοντέλο, αφού η γιαγιά του, η βασίλισσα Margrethe, του αφαίρεσε την ιδιότητα του “Η Αυτού/Αυτής Βασιλική Υψηλότητα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Count Nikolai of Monpezat (@nikolaitildanmark)

Ήταν μια ταραχώδης χρονιά για τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αφού η μονάρχης αφαίρεσε με αμφιλεγόμενο τρόπο τον τίτλο από τον μεγαλύτερο γιο του πρίγκιπα Joachim’, καθώς και τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας από τα μικρότερα παιδιά του, την Athena, τον Felix και τον Henrik.

Η βασίλισσα επέμεινε ότι η κίνηση αυτή θα είναι “καλή για το μέλλον τους” και θα επιτρέψει στα παιδιά -που διατήρησαν τη θέση τους στη γραμμή διαδοχής- να “διαμορφώσουν τη δική τους ζωή χωρίς να περιορίζονται από τις ειδικές εκτιμήσεις και τα καθήκοντα” που συνεπάγεται η επίσημη υπαγωγή στη βασιλική οικογένεια της Δανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα