Μαρία Κορινθίου: «Όσο μεγαλώνω βάφομαι όλο και λιγότερο»

21:10 14/5/2024 - Πηγή: InStyle

H Μαρία Κορινθίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον διαλογισμό και την εφηβεία της κόρης της.

«Πριν 4 χρόνια ξεκίνησα διαλογισμό και όσο μεγαλώνω έχω πιο πολύ ανάγκη να “σκαλίζω” τον εαυτό μου και να βλέπω τι έχει σημασία και τι όχι. Ο Γιάννης (σ.σ. Αϊβάζης έχει έναν άλλο τρόπο προσευχής και διαλογισμού, πηγαίνει στο Άγιο Όρος», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου

και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό να αγαπάς αυτό που είσαι, να αγαπάς την ψυχή σου και να λέει μια μάνα “μπράβο” στον εαυτό της που όλη μέρα φροντίζει τα παιδιά της. Λέω συχνά “μπράβο” στην Ισμήνη αλλά της βάζω και όρια. Η Ισμήνη είναι ένα καλό και ήρεμο παιδί αλλά βρίσκεται στην εφηβεία και είναι κυκλοθυμική. Η αρχή της εφηβείας της μου είχε πέσει “βαριά”. Εγώ ήμουν δυναμικό παιδί αλλά στην εφηβεία ήμουν πολύ ευαίσθητη. Και τώρα είμαι ευαίσθητη, αλλά για εμένα».

Για το αν την απασχολεί η εικόνα της, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: “Από πολύ μικρή ηλικία δεν βαφόμουν πολύ. Και όσο μεγαλώνω βάφομαι όλο και λιγότερο. Για μένα η περιποίηση είναι η ψυχούλα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα