Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πάρτι γενεθλίων με τον Γρηγόρη Μόργκαν στο πλευρό της – ΦΩΤΟ

18:21 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η δημοσιογράφος έκλεισε τα 37 και τα γιόρτασε μαζί με αγαπημένους της φίλους και τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσβησε τα κεράκια σε δύο τούρτες.

“Το καλύτερο δώρο γενεθλίων είναι να μου θυμίζει πόσο σημαντικούς και υπέροχους φίλους και οικογένεια έχω! Το

μόνο που επιθυμώ είναι υγεία, χαμόγελα και θετική σκέψη.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας”, έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε μιλήσει για τη νέα της σχέση και τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτή αλλά και για τον γάμο.

«Είμαι πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το 2017 μπήκα στο Survivor ήρθε η αναγνωρισιμότητα, άλλαξαν τα επαγγελματικά μου και η οικονομική μου κατάσταση. Οπότε είμαι χαρούμενη», είχε πει και είχε προσθέσει:

«Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσω στα social media μία φωτογραφία αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου“.

Keywords
Τυχαία Θέματα