To «Downton Abbey» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη: Και ο Πολ Τζιαμάτι στην τρίτη ταινία

To «Downton Abbey» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Δύο χρόνια μετά την ταινία «Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή», η Focus Features και η Carnival Films ανακοίνωσαν ότι ο Τζούλιαν Φέλοους -δημιουργός της δημοφιλούς σειράς που ολοκληρώθηκε το 2015, μετά από έξι σεζόν- ετοιμάζει το σενάριο της τρίτης ταινίας, τη σκηνοθεσία της οποίας θα αναλάβει ο Σάιμον

Κέρτις, ο οποίος υπέγραψε και τη δεύτερη ταινία.

Μαζί με τους Χιου Μπόνβιλ, Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν και Μισέλ Ντόκερι, επιστρέφουν στο καστ οι Λόρα Καρμάικλ, Τζιμ Κάρτερ, Φίλις Λόγκαν, Ρόμπερτ Τζέιμς Κόλιερ, Τζόαν Φρόγκατ, Άλεν Λιτς, Πενέλοπε Γουίλτον, Λέσλι Νίκολ, Ρακέλ Κάσιντι, Μπρένταν Κόιλ, Κέβιν Ντόιλ, Χάρι-Χέιντεν Πάτον, Σόφι ΜακΣίρα και Ντάγκλας Ριθ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Downton Abbey (@downtonabbey_official)

Ο Πολ Τζιαμάτι, υποψήφιος για Όσκαρ για την ερμηνεία του στα «Παιδιά του Χειμώνα», την ταινία του Αλεξάντερ Πέιν, εντάσσεται στο καστ, αλλά με έναν γνώριμο ρόλο, του Χάρολντ Λέβινσον, αδελφού της Κόρα Γκράντθαμ, που είχε υποδυθεί στην τηλεοπτική σειρά.

Στις νέες αφίξεις είναι οι Τζόελι Ρίτσαρντσον, Αλεσάντρο Νίβολα, Σάιμον Ράσελ Μπιλ, Άρτι Φρουσάν. Ο Ντόμινικ Γουέστ θα επαναλάβει επίσης τον ρόλο του ως Guy Dexter από το Downton Abbey: A New Era.

Η αφήγηση στη δεύτερη ταινία εκκινούσε το 1928, ενώ η οικογένεια του Downton μαζί με το προσωπικό, είναι παρόντες στο γάμο του Τομ Μπράνσον με τη Λούσι Σμίθ. Από όλες τις ανακατατάξεις ωστόσο, η σημαντικότερη εξέλιξη αφορά την Κοντέσα του Γκράντθαμ, Βάιολετ Κρόουλι, η οποία έχει αποκτήσει μια βίλα στη Νότια Γαλλία που αλλάζει τα δεδομένα της διαθήκης της.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Χιου Τζάκμαν μοναχικός Ρομπέν των Δασών στο «The Death Of Robin Hood»

Το εύφλεκτο Φεστιβάλ Καννών 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Downton Abbey, Πολ Τζιαμάτι,Downton Abbey, pol tziamati