Ρέντη - Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος υπό όρους ο «Ρουμάνος»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 36χρονος που στη δικογραφία αναφέρεται με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος», σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, κατά τα επεισόδια στο Ρέντη.

Στον κατηγορούμενο, ο οποίος παραδόθηκε νωρίτερα, παρουσία του δικηγόρου του, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό

τμήμα.

Σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό, ο “Ρουμάνος” πρόκειται για ένα από τα ηγετικά στελέχη των ερυθρόλευκων χούλιγκανς, που φαίνεται πως υποκινούσαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην εκδήλωση αιματηρών επεισοδίων. Βάσει των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει η Ελληνική Αστυνομία, προέκυψε πως ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Τα τελευταία στοιχεία για τον “Shark”

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη Παρασκευή, παραδόθηκε από μόνος του άλλος ένας από τους βασικούς υπόπτους για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, με το προσωνύμιο “Shark”.

Όπως αποκαλύφθηκε, στο δείγμα που είχε ληφθεί από τον κατηγορούμενο με σκοπό την εύρεση υπολειμμάτων ενεργοποιημένης πυροτεχνικής σύνθεσης ανευρέθηκαν σωματίδια με τη σύσταση εκείνων που βρέθηκαν σε φορέα της φωτοβολίδας τύπου αλεξίπτωτου.

Με πληροφορίες από dikastiko

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑΕΛΑΣ: Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών του ΥΠΕΣΣύλληψη αλλοδαπού για βιασμό στη Δυτική ΑχαΐαΝέα Σμύρνη: Καταδίωξη ΙΧ από περιπολικό - Πετούσαν αντικείμενα για να ξεφύγουν
Keywords
Τυχαία Θέματα