Ίλιον: Μητέρα άρπαξε τα ανήλικα παιδιά της με «μαφιόζικο τρόπο»

Σάλο έχει προκαλέσει η αρπαγή τεσσάρων παιδιών στο Ίλιον και συγκεκριμένα σε χώρο παιδικής προστασίας, από την μητέρα τους που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αρπαγή συνέβη με «μαφιόζικο» τρόπο καθώς η μητέρα απείλησε τους εργαζομένους ότι αν δεν την αφήσουν, οι συνεργάτες της θα πυροβολήσουν.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα

μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, γιατί κινδύνευαν».

Σχολιάζοντας την αρπαγή των ανήλικων παιδιών, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού», ανέφερε:

«Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο τον φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν». Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά», συμπλήρωσε.

Το βράδυ της Τρίτης, ενεργοποιήθηκε με εντολή εισαγγελέα Amber Alert.

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των τεσσάρων ανήλικων, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους.

Τα στοιχεία των 4 παιδιών

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών, έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών, έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΗ σωτήρια κίνηση του 5χρονου που το ξέχασαν 6 ώρες στο σχολικό - Δικογραφία για οδηγό, συνοδόΠαγκράτι: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε περίπτερο - Η δεύτερη σε διάστημα ημερώνΠανελλήνιες: Στους 68.851 οι εισαχθέντες φέτος στα Πανεπιστήμια - Πόσοι μπαίνουν σε κάθε σχολή
Keywords
Τυχαία Θέματα