ΗΠΑ: 24χρονη έμεινε μερικώς παράλυτη μετά από βουτιά ροκ σταρ από την σκηνή μέσα στο πλήθος

Η Bird Piche

Μια 24χρονη γυναίκα έμεινε μερικώς παράλυτη, αφού ο τραγουδιστής ενός πανκ συγκροτήματος προσγειώθηκε πάνω της όταν πήδηξε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.

Η Μπερντ Πις υπέστη «καταστροφικό τραυματισμό της σπονδυλικής στήλης» αφού ο frontman του αυστραλιανού πανκ ροκ συγκροτήματος Trophy Eyes προσπάθησε να κάνει crowd surf κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο Mohawk Place στο

Μπάφαλο της Νέας Υόρκης στις 30 Απριλίου.

NEW: Woman is partially paralyzed after Australian punk rock band Trophy Eyes singer does a stage dive and lands on her head during a concert in Buffalo N.Y

Bird Piché, 24, suffered a “catastrophic spinal cord injury” at the Trophy Eyes concert at the Mohawk Place in Buffalo,… pic.twitter.com/W26h1lek7T

Unlimited L's (@unlimited_ls) May 11, 2024

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και ακόμη δεν έχει ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο των χεριών και των ποδιών της, όπως δήλωσαν η ίδια και η οικογένειά της στο το NBC News.

«Ανησυχήσαμε ακόμη και ότι δεν θα τα κατάφερνε να ζήσει», δήλωσε η Ειμι Λέι Φλαμίνιο μητέρα της Πις.

Μιλώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου, η Πις, η οποία είναι θαυμάστρια του συγκροτήματος από το 2016, περιέγραψε πώς είχε τις αισθήσεις της καθ′ όλη τη διάρκεια του περιστατικού και θυμόταν καθαρά πώς ο τραγουδιστής των Trophy Eyes, Τζον Φλοριάνι πήδηξε στο κοινό.

«Ήταν, περίπου,  σαν να νιώθω το σώμα του στον λαιμό μου», δήλωσε στο NBC. Ετσι είναι το crowd surf. Γίνεται συχνά σε τέτοιου είδους συναυλίες. Δεν ήξερα πραγματικά τι να περιμένω, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να βρεθώ σε νοσοκομείο μετά τη συναυλία.

«Όταν ακούς για τέτοιου είδους τραυματισμούς, είναι προφανώς πολύ σοβαροί, οπότε δεν περίμενα να έχω κάποια ανάρρωση».

Και πρόσθεσε: «Έχω μακρύ δρόμο μπροστά μου, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη αυτή τη στιγμή».

Μετά το περιστατικό, η Πις έχει ανακτήσει τις βασικές κινήσεις των χεριών και των ποδιών της - αλλά θα χρειαστεί εκτεταμένη θεραπεία για να ανακτήσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων των περίπλοκων κινήσεων των δακτύλων και των ποδιών που βοηθούν στις καθημερινές εργασίες.

«Έτσι, τα πόδια μου, δε με ακούνε, κλωτσάνε πολύ τελευταία. Δεν μπορώ να τα ελέγξω», δήλωσε η Πις.

«Τα χέρια μου, έχουν κάπως επανέλθει. Τα δάχτυλά μου όμως δεν έχουν πλήρη κίνηση. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, προφανώς, αλλά οι γιατροί προβλέπουν ότι θα έχω πλήρη αποκατάσταση».

https://t.co/mzqqCkgidRpic.twitter.com/vY9OPl6CcJ

— Trophy Eyes (@trophyeyesmusic) May 3, 2024

Η απολογία της μπάντας και η δωρεά των 5.000 δολαρίων για την αποθεραπεία της Πις

Οι Trophy Eyes δήλωσαν ότι ήταν «πραγματικά συντετριμμένοι» μετά το περιστατικό και ότι ο Φλοριάνι συνόδευσε την Πις στο νοσοκομείο μετά τη διακοπή της συναυλίας. 

«Η φίλη μας, η Μπερντ, βρίσκεται τώρα σε στάδιο ανάρρωσης, αλλά έχει ακόμα μακρύ δρόμο μπροστά της», έγραψε το συγκρότημα σε μια ανάρτηση στο X στις 3 Μαΐου.

«Αυτή η κατάσταση μας έχει συγκλονίσει όλους συθέμελα και ζητάμε υπομονή ενώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε την Μπερντ να περάσει αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σας παρακαλούμε, να έχετε την Μπερντ στις σκέψεις σας».

Το συγκρότημα δώρισε 5.000 δολάρια σε μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για την Πις και ενθάρρυνε και άλλους θαυμαστές τους να κάνουν δωρεές. Ο έρανος έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 70.000 δολάρια μέχρι στιγμής.

Πηγή: Sky News

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, 24χρονη,ipa, 24chroni