Κολοράντο: Αγρότης πιστεύει πως εξωγήινοι επιτέθηκαν σε αγελάδα του

Ένας αγρότης από το Κολοράντο των ΗΠΑ ανησυχεί ότι εξωγήινοι μπορεί να κρύβονται πίσω από μια επίθεση που δέχτηκε η αγελάδα, την οποία ο δράστης κατακρεούργησε. 

Το καλοκαίρι του 2023 στην κοιλάδα San Luis του Κολοράντο, ένας κτηνοτρόφος με το όνομα Mike Duran ανακάλυψε

ότι μία από τις «αγαπημένες του αγελάδες» είχε εξαφανιστεί. Μετά από περαιτέρω έρευνα, βρήκε το ζώο νεκρό να κείτεται δίπλα σε ένα ποτάμι.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ Weird or What, ο αγρότης εξήγησε τη στιγμή που βρήκε την αγελάδα νεκρή και αυτό που είδε στη συνέχεια, όπως λέει, τον σόκαρε.

«Παρατήρησα ότι οι μαστοί της είχαν αφαιρεθεί και η περιοχή του γεννητικών οργάνων είχε επίσης κοπεί. Ήταν περίεργο γιατί δεν υπήρχε αίμα γύρω της και δεν υπήρχαν ίχνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή η παράξενη πράξη κτηνωδίας στην αγελάδα έκανε τον Mike Duran να πιστέψει πως  δεν είχε γίνει από κάποιον άνθρωπο. Ισχυρίστηκε ότι τα κοψίματα της αγελάδας του «δεν ήταν κάτι που μπορείς να κάνεις με μαχαίρι».

«Μοιάζει σαν να έχει κοπεί και καυτηριαστεί ταυτόχρονα, σαν να έχει κοπεί με λέιζερ», είπε. «Πιστεύω ότι δεν είναι κάτι από αυτόν τον κόσμο. Οι άνθρωποι μπορεί να με θεωρήσουν τρελό, αλλά πιστεύω ότι είναι πιθανό να είναι κάτι εξωγήινο», ισχυρίστηκε.

Η ακρωτηριασμένη αγελάδα του Mike Duran δεν ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση και δεν ήταν το πρώτο περιστατικό αυτού του τύπου που αναζωπύρωσε τις θεωρίες περί επιθέσεις εξωγήινων, αναφέρει η Daily Star.

Στις 19 Απριλίου 2023, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Madison εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον «θάνατο και τον ακρωτηριασμό» έξι βοοειδών.

Η είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα και επικεντρώθηκε στις πιο περίεργες λεπτομέρειες, όπως το πώς στις αγελάδες αφαιρέθηκε με ακρίβεια η γλώσσα και μέρος της σάρκας των μάγουλών τους, χωρίς εμφανή σημάδια πάλης.

Related...Αγρότης κόλλησε γρίπη των πτηνών από αγελάδες - Τα συμπτώματα σοκάρουν (φωτό)Αγρότης μετακόμισε στην πόλη μαζί με 7 μοσχάρια. Ζουν στο μπαλκόνι και προκαλούν πανικό στη γειτονίαΟυγκάντα: Πολύτεκνος αγρότης έχει 102 παιδιά και 568 εγγόνια από 12 συζύγους
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολοράντο, Αγρότης,koloranto, agrotis