Ο Χιου Τζάκμαν μοναχικός Ρομπέν των Δασών στο «The Death Of Robin Hood»

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Επιστρέφει στον ρόλο του Wolverine -το «Deadpool & Wolverine» έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 24 Ιουλίου-, ωστόσο ο επόμενος ρόλος του είναι ακόμη πιο διάσημος. Ο Χιου Τζάκμαν θα ενσαρκώσει τον Ρομπέν των Δασών, αλλά σε μία πιο «σκοτεινή» εκδοχή.

Το «The Death Of Robin Hood», όπως είναι ο τίτλος, παραπέμπει, σύμφωνα με το Variety, στο ύφος του «Robin and Marian» («Το Ρόδο και το Βέλος», 1976), την ταινία του Ρίτσαρντ

Λέστερ με τον Σον Κόνερι και την Όντρεϊ Χέπμπορν, όπου ο μεσόκοπος και γερασμένος Ρομπέν των Δασών ξαναβρίσκει όσους από τους παλιούς του φίλους έχουν μείνει στο δάσος του Σέργουντ.

Τζόντι Κόμερ. (Scott A Garfitt/Invision/AP)

Σε σενάριο και σκηνοθεσία Μάικλ Σαρνόσκι -ο οποίος υπογράφει το πρίκουελ του «Ένα Ήσυχο Μέρος»-, και με συμπρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Emmy και Tony Τζόντι Κόμερ, η ταινία ακολουθεί τον θρυλικό ήρωα «καθώς δίνει μάχη με το εγκληματικό παρελθόν» του.

Ένας μοναχικός, πληγωμένος και βαριά τραυματισμένος Ρομπέν των Δασών που παλεύει με τις συνέπειες των πράξεών του και συναντά μία μυστηριώδη γυναίκα η οποία του προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία».

«Είναι μια απίστευτη ευκαιρία να επανεφεύρουμε και να ανανεώσουμε με φρέσκο τρόπο την ιστορία που όλοι γνωρίζουμε για τον Ρομπέν των Δασών», ανέφερε ο Σαρνόσκι σε δήλωσή του.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ακονίζει και πάλι τα μαχαίρια του στο πολυβραβευμένο «The Bear»

Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Το 2026 η νέα ταινία

Τζουντ Λο - Αλίσια Βικάντερ στο «Firebrand»: Αικατερίνη Παρ, η 6η σύζυγος του Ερρίκου Η΄

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χιου Τζάκμαν, Ρομπέν, Δασών, The Death Of Robin Hood,chiou tzakman, roben, dason, The Death Of Robin Hood