Ελεονώρα Μελέτη για την οικονομική καταστροφή: «Σε ένα βράδυ έχασα το 60% των δεδουλευμένων μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Άννας Δρούζα στο ΟΡΕΝ βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20/5) η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στο «Όσα δε Λέμε» για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αποκάλυψε την οικονομική καταστροφή που υπέστη με την τραπεζική κρίση στην Κύπρο πριν από μερικά χρόνια.

«Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο, έπαθα μία πολύ μεγάλη

ζημιά όπως είχε πάθει και πολύς άλλος κόσμος τότε. Είχα τα χρήματά μου φορολογημένα, δηλωμένα, καθαρά από εδώ εκεί, γιατί φοβόμουν το εδώ… και απλά την πάτησα», περιγράφει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Θυμάμαι ότι ξύπνησα ένα πρωί και μέσα σε ένα βράδυ το 60% των δεδουλευμένων μου είχε χαθεί. Κι όμως δεν ήμουν ράκος. Ήμουν πληγωμένη βαθιά, βιασμένη σχεδόν αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν και χειρότερα από αυτό», συμπληρώνει στην αφήγησή της η δημοσιογράφος στην Άννα Δρούζα.

«Εκείνη τη στιγμή δεν μέτρησα τι είχα χάσει αλλά τι είχε μείνει. Και τι είχε μείνει; Είχα την οικογένειά μου, είχα την υγεία μου και τη δουλειά μου. Είπα: πάμε να τα ξανακάνουμε από την αρχή», εξομολογείται η Ελεονώρα Μελέτη για την οικονομική καταστροφή που υπέστη.

«Το θυμάμαι χαρακτηριστικά, ήταν Καθαρά Δευτέρα. Καβάλησα τη σανίδα μου 11 η ώρα το πρωί και βγήκα από το νερό 5 παρά τέταρτο το απόγευμα. Αλλά πραγματικά ξύπνησα το άλλο πρωί και είπα: πάμε να τα ξανακάνουμε όλα από την αρχή. Και δεν το ξανασυζήτησα», καταλήγει στην ιστορία της η Ελεονώρα Μελέτη.

zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα