GEP: Διοργάνωση του σεμιναρίου BLS-AED Provider την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Με πιστοποίηση παγκόσμιας ισχύος από τον ERC.

Η GEP, ηγέτιδα εταιρεία Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία, ανακοινώνει τη διοργάνωση του σεμιναρίου BLS-AED Provider στις εγκαταστάσεις της, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024.

Η εκπαίδευση στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (BLS) και στον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή (AED) αποτελεί το πρώτο επίπεδο φροντίδας για ένα άτομο που βρίσκεται σε καρδιακή ανακοπή, τόσο στο χώρο εργασίας,

όσο και στο σπίτι και χώρους στους οποίους κινούμαστε καθημερινά. Η εν λόγω εκπαίδευση θα συνοδεύεται από πρακτικές και θεωρητικές τοποθετήσεις, επικεντρώνοντας στη διαδικασία εκμάθησης της υποστήριξης της κυκλοφορίας και της αναπνοής ενός συμβάντος καρδιακής ανακοπής, με χρήση απλών μεθόδων, μέχρι την άφιξη της εξειδικευμένης βοήθειας. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν επίσης πάνω στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφαλής χορήγηση ηλεκτρικού ρεύματος στην απινίδωση, στις βασικές αρχές της ανάνηψης με προσομοιώσεις σεναρίων, καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση περιπτώσεων πνιγμού και λιποθυμικού επεισοδίου.

Το σεμινάριο BLS-AED Provider, υπό τη διοργάνωση της GEP ως ERC Course Center, αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών υγείας.

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες αποκτούν την απαραίτητη επάρκεια και αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις υγείας και να προσφέρουν πρώτες βοήθειες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε κάθε περιβάλλον έκτακτης ανάγκης.

Το σεμινάριο αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα για την εγκαθίδρυση κι εμπέδωση της εταιρικής κουλτούρας Πρώτων Βοηθειών σε κάθε επιχείρηση. Θα διαρκέσει 5 ώρες (δια ζώσης 20/06, με προσωπική συμμετοχή) και μετά την ολοκλήρωσή του, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν την πιστοποίηση του BLS-AED Provider, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) της GEP, με διεθνή αναγνώριση και ισχύ.

Προθεσμία εγγραφών έως τις 31 Μαΐου.

Keywords
Αναζητήσεις
gep-diorganosi-tou-seminariou-bls-aed-provider-tin-pebti-20-iouniou-2024.htm
Τυχαία Θέματα