Pampers: Υποστηρίζουν το έργο του «Ηλιτόμηνον» για 6η συνεχόμενη χρονιά

Δωρεά θερμοκοιτίδας στην Α’ Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας από το «Ηλιτόμηνον».

Το «Ηλιτόμηνον», μέσω της πολύτιμης συνεισφοράς των Pampers®, δώρισε μια ακόμα θερμοκοιτίδα νέου τύπου στην Α’ Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, στο πλαίσιο της υποστήριξης των ΜΕΝΝ (Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών) με ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό, για τη συνεχή βελτίωση της φροντίδας των μωρών που γεννιούνται πρόωρα, δίνοντας ελπίδα σ’ αυτά και στις οικογένειές τους.

Τα Pampers®, η μάρκα συνώνυμο της βρεφικής πάνας, ενισχύουν σταθερά

το έργο του Ηλιτόμηνον, καθώς μέχρι σήμερα έχουν δωρίσει συνολικά έξι νέου τύπου θερμοκοιτίδες, συμβάλλοντας έτσι στη συνεχή βελτίωση της νοσηλείας των πιο μικρών και ευάλωτων μωρών, των μικρών θαυμάτων που αγωνίζονται από τη πρώτη στιγμή της ζωής τους.

Η 1η θερμοκοιτίδα προσφέρθηκε από το «Ηλιτόμηνον» το 2019 στη ΜΕΝΝ του Γενικού Νοσοκομείου «’Έλενα Βενιζέλου» στην Αθήνα. Η 2η θερμοκοιτίδα προσφέρθηκε από το «Ηλιτόμηνον» το 2020 στη A’ ΜΕΝΝ ΑΠΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης. Η 3η θερμοκοιτίδα προσφέρθηκε από το «Ηλιτόμηνον» το 2021 στο Νεογνολογικό Τμήμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Η 4η θερμοκοιτίδα προσφέρθηκε από το «Ηλιτόμηνον» το 2022 στη B’ Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Η 5η θερμοκοιτίδα προσφέρθηκε από το «Ηλιτόμηνον» το 2023 στη ΜΕΝΝ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Τα πρόωρα μωρά, που έρχονται στον κόσμο πριν την ολοκλήρωση της περιόδου κύησης, αντιμετωπίζουν μια πορεία γεμάτη προκλήσεις. Η πρόωρη άφιξή τους απαιτεί ειδική προσοχή και φροντίδα, καθώς πολλά πρόωρα μωρά γεννιούνται με υποανάπτυκτα όργανα και αντιμετωπίζουν ποικίλα ιατρικά προβλήματα. Παρ' όλα αυτά, είναι πηγή θαυμάσιας δύναμης και αντοχής, καθώς παλεύουν να ανακάμψουν μέσα από την φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού των νοσοκομείων και την αγκαλιά των αγαπημένων τους.

Η πρόεδρος του «Ηλιτόμηνον» και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Γονέων του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για τη Φροντίδα των Νεογνών (European Foundation for the Care of Newborn Infants- EFCNI) Λέλα Βαβουράκη τόνισε χαρακτηριστικά: «Η δική μας σκέψη και έγνοια, είναι πάντα στραμμένη στα πρόωρα μωρά μας που συνεχίζουν να αποτελούν τη μεγαλύτερη ομάδα παιδιατρικών ασθενών στην Ευρώπη. Αυτά τα μωρά που γεννιούνται πολύ νωρίς και πολύ μικρά, ξεκινούν τη ζωή τους στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών όπου γίνεται σημαντικό έργο για εβδομάδες ή και μήνες όχι μόνο για να επιζήσουν, αλλά και για να εξελιχθούν σε ανεξάρτητους ενήλικες και να ευημερήσουν. Η φροντίδα που προσφέρεται στα πρόωρα μωρά, και ιδίως στα πιο μικρά και πιο ευάλωτα από αυτά, είναι αναγκαίο να είναι ολοκληρωμένη και να περιλαμβάνει εκτός από την ιατρική αγωγή, τεχνικές αλλά και χειρισμούς καθημερινής περιποίησης τέτοιες, ώστε τα μωρά να θεραπεύονται σε συνθήκες όσο το δυνατόν λιγότερο στρεσογόνες, να μη δυσφορούν, να μην πονούν, να μη διαταράσσεται ο ύπνος τους, όπου αυτό είναι δυνατόν. Αυτή η καθημερινή φροντίδα έγινε αιτία να συναντηθούμε με τα Pampers® και την Procter & Gamble, την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς για την οικονομική στήριξη για 6η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, η συνεργασία αυτή μας επέτρεψε να δωρίσουμε μια ακόμα υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα, στην Α’ Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας η οποία λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια ως 3oβάθμιο τμήμα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών. Η ΜΕΝΝ νοσηλεύει 300-320 νεογνά κάθε χρόνο που χρειάζονται εισαγωγή σε οποιοδήποτε επίπεδο νοσηλείας (Ι,ΙΙ,ΙΙΙ) καλύπτοντας τις ανάγκες όχι μόνο της Μαιευτικής Κλινικής του Γ.Ν.Νοσοκομείου Νίκαιας αλλά και δημόσιων και ιδιωτικών μαιευτηρίων της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, μέσω του συστήματος επίγειων διακομιδών και αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ».

«Με μεγάλη μας χαρά και αγάπη συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα για 6η συνεχή χρονιά σε αυτούς που φροντίζουν για την υγιή ανάπτυξη των πρόωρων μωρών. Όλοι εμείς στα Pampers® σεβόμαστε και στηρίζουμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες όπως παιδιάτρους και μαίες, για να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό στην φροντίδα των μικρών μαχητών. Στις μοναδικές ανάγκες των πρόωρων τα Pampers® δηλώνουν την απόλυτη στήριξη τους χρόνια τώρα δίνοντας μία υπόσχεση στα μωρά και τις οικογένειες τους για το μέλλον και μία καλή ποιότητα ζωής. Για εμάς κάθε μικρός μαχητής είναι πηγή έμπνευσης και δύναμης!» δήλωσε η Κωνσταντίνα Λαμπροπούλου, Senior Brand Manager Baby Care SEE της P&G.

Τα Pampers®, εμπνεόμενα από τη δύναμη της μητρότητας και της αγάπης και αναλαμβάνοντας το έργο να φροντίσουν την υγιή ανάπτυξη των μωρών για πάνω 50 χρόνια ελπίζουν με τη στήριξη αυτή να φέρουν ανακούφιση σε όλες τις οικογένειες που περνούν δύσκολες στιγμές. Γιατί κάθε μωρό αξίζει το καλύτερο. Και τα Pampers είναι εδώ για να διασφαλίσουν ακριβώς αυτό.

Keywords
Αναζητήσεις
pampers-ypostirizoun-to-ergo-tou-ilitominon-gia-6i-synechomeni-chronia.htm
Τυχαία Θέματα