Κεραμέως: Δεν υπάρχει καμία διάρρηξη σε ηλεκτρονικά συστήματα

Η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στην υπόθεση διάρρηξης του Υπουργείου τονίζοντας ότι δεν μπορεί να παίζει κανείς με εκλογικά ζητήματα, ενώ παράλληλα άσκησε κριτική και στην στάση της αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, η υπουργός χαρακτήρισε αδιανόητα όσα ειπώθηκαν από την αντιπολίτευση καθώς και για την δριμύτατη κριτική που ασκήθηκε εκ μέρους της, όταν το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ό,τι είναι φερόμενη η διάρρηξη.

«Το υπουργείο Εσωτερικών είχε ήδη κάνει τους πρώτους ελέγχους

σε ότι αφορά τα του οίκου του. Το τμήμα κυβερνοασφάλειας είχε κάνει έλεγχο το γράψαμε στην ανακοίνωση ό,τι δεν υπήρχε κανένα ανησυχητικό στοιχείο».

«Δεν υπάρχει κάνενας λόγος ανησυχίας, δεν υπάρχει καμία διάρρηξη, καμία παρείσφρηση σε ηλεκτρονικά συστήματα, τίποτα απολύτως. Η Αστυνομία έχει πει ότι δεν έγινε απολύτως καμία διάρρηξη και αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Ακόμη, η κ. Κεραμέως επεσήμανε πως και η ίδια έχει αναπάντητα ερωτήματα γιατί έγινε αυτή η καταγγελία και τι σημαίνει όλο αυτό το περιστατικό και γι αυτό το λόγο ανέφερε πως «αμέσως με το που βγήκε το πόρισμα της αστυνομίας που λέει ότι δεν έγινε διάρρηξη, κατέθεσα αίτημα στον εισαγγελέα για να αποκτήσω πρόσβαση στη δικογραφία, στον πλήρη φάκελο και να δούμε εάν υπάρχουν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες».

Τέλος, η υπουργός ανέφερε ό,τι έχει γίνει γραπτή αναφορά από τον καταγγέλοντα του περιστατικού και τόνισε :«Έχω καταθέσει αίτημα θεωρώντας ότι έχουμε έννομο συμφέρον, διότι αυτό συνέβη μέσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και αφορά την υπηρεσία και έχουμε ζητήσει από τον εισαγγελέα πρόσβαση στη συγκεκριμένη δικογραφία. Ωστόσο, μέχρι στγμής δεν έχω λάβει γνώση του φακέλου της υπόθεσης και όλη η διαδικασία είναι μυστική και το λόγο αυτό δεν μπορώ να πω περαιτέρω λεπτομέρειες».

#Κεραμέως #υπουργός_Εσωτερικών #εκλογές #ηλεκτρονικά_συστήματα #ψηφοφόροι #αντιπολίτευση
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεραμέως,kerameos