Ποια αεροπορική εταιρεία δίνει bonus μισθούς 20 εβδομάδων στο προσωπικό της; Τα εντυπωσιακά κέρδη έφεραν δώρα!

Ποια αεροπορική εταιρεία δίνει bonus μισθούς 20 εβδομάδων στο προσωπικό της; Τα εντυπωσιακά κέρδη έφεραν δώρα!tsablakouTue, 05/14/2024 - 13:31

Η Emirates Airline απένειμε στους υπαλλήλους της ένα σημαντικό bonus αμοιβής μισθών 20 εβδομάδων αφού η εταιρεία σημείωσε ισχυρά κέρδη.

Η γενναιόδωρη αμοιβή της αεροπορικής

εταιρείας με έδρα το Ντουμπάι στο προσωπικό έρχεται μετά από μια επιτυχημένη οικονομικά χρονιά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Business | Motivation | Technology (@wealth)

Αυτή η σημαντική πληρωμή-μπόνους δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να μοιράζεται την επιτυχία της με το εργατικό δυναμικό που συνεισφέρει στα επιτεύγματά της.

Ένα άρθρο στους Khaleej Times, ανέφερε ότι ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates Airline and Group, είπε στο προσωπικό μέσω email ότι «αξίζουν κάθε ντιρχάμ από το μερίδιο κέρδους 20 εβδομάδων».

Ο Όμιλος Emirates είναι πλέον μεγαλύτερος από ποτέ – με 112.406 υπαλλήλους. Αυτός είναι περισσότερος από τον πληθυσμό στις Σεϋχέλλες στην τελευταία απογραφή και αυξάνεται κατά 1 τοις εκατό από έτος σε έτος.

Υψηλά κέρδη

Η Emirates καταγράφει νέο ρεκόρ με κέρδη ύψους 17,2 δισ. AED (4,7 δισ. δολάρια ΗΠΑ), σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 63% συγκριτικά με τα 10,6 δισ. AED (2,9 δισ. δολάρια ΗΠΑ) του προηγούμενου έτους.

Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 13%, στα 121,2 δισ. AED (33 δισ. δολάρια ΗΠΑ), καθώς η αεροπορική εταιρεία αύξησε τη χωρητικότητάς της και συνέχισε να ενισχύει το παγκόσμιο δίκτυό της και τις συνεργασίες της.

Η χωρητικότητα της αεροπορικής εταιρείας αυξήθηκε κατά 20%, στους 57,7 δισ. Διαθέσιμους Τόνους ανά Χιλιομετρική Απόσταση (ATKM).


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KitA✈︎ (@kk83_787)

Υπενθυμίζουμε ότι η Emirates (αραβικά: طَيَران الإمارات) είναι αεροπορική εταιρεία που έχει βάση το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στο Ντουμπάι.

Ιδρύθηκε το 1985. Είναι θυγατρική της The Emirates Group που ανήκει εξ' ολοκλήρου στην Investment Corporation of Dubai της κυβέρνησης του Ντουμπάι.


View this post on Instagram


A post shared by Emirates (@emirates)

Λειτουργεί περισσότερες από 3.600 πτήσεις την εβδομάδα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι σε περισσότερες από 150 πόλεις σε 74 διαφορετικές χώρες.

Τις εμπορευματικές δραστηριότητές της, της έχει αναλάβει μια από τις θυγατρικές της εταιρείες, η Emirates SkyCargo.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/emirates.jpg?itok=dv0nUxa7
Keywords
Τυχαία Θέματα
Emirates Airline, Προσφέρει, - Ήταν,Emirates Airline, prosferei, - itan