Αγία Παρασκευή: Μαζική συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών στον φετινό 9o Δρόμο Ζωής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό

Με μεγάλη επιτυχία και τη μαζική συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 13 Μαΐου ο 9ος Δρόμος Ζωής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ), τον Όμιλο Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (ΟΦΚΑ) Αγίας Παρασκευής, καθώς και με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής.

Ο δήμαρχος

Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, απονέμοντας τα μετάλλια στους νικητές ανά ηλικιακή κατηγορία, συνεχάρη τόσο τους  αθλητές που διακρίθηκαν όσο και όλους όσοι συμμετείχαν, κάνοντας λόγο για μια γιορτή του αθλητισμού η οποία ένωσε όλες τις ηλικίες και ανέδειξε τα αγαθά και τις  αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι». «Ο Δρόμος Ζωής αποτελεί εδώ και χρόνια έναν θεσμό για την πόλη μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί φέτος είχαμε αυξημένη συμμετοχή και είδα μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν τους αγώνες μέσα στην όμορφη φύση της πόλης μας» ανέφερε.

Η διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση, είχε και χαρακτήρα αλληλεγγύης, καθώς δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενισχύσουν το Κοινωνικό  Παντοπωλείο & Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευή, προσφέροντας τρόφιμα όπως ελαιόλαδο συσκευασίας 1L, ζάχαρη, ζυμαρικά, όσπρια, χυμό ντομάτας.

Η αναλυτική ανακοίνωση για τον 9ο Αγώνα Δρόμου Ζωής:

Η αναλυτική ανακοίνωση για τον 9ο Αγώνα Δρόμου ΖωήςΛήψη

The post Αγία Παρασκευή: Μαζική συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών στον φετινό 9o Δρόμο Ζωής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα