Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών – Τι αφορούν

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, από τις 22:00 το βράδυ έως και αύριο, Τρίτη 14 Μαΐου, θα παραμείνει κλειστός, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, ο Δυτικός Κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού από τη Σήραγγα Βριλησσίων έως το ύψος της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4) καθώς και οι κλάδοι εισόδου προς την Περιφερειακή Υμηττού

από τα διόδια Πεντέλης και από τα Διόδια Δ. Πλακεντίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:

ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) όπου μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού Προάστια ή τα Νότια Προάστια ή και προς Αθήνα / Κέντρο.

ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κατευθυνθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου προς Ραφήνα (Κόμβος 16Ρ) και να αναστρέψουν στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων, με κατεύθυνση προς Κατεχάκη.

ευθεία προς Αεροδρόμιο έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου (Κόμβος16Κ), προς την Περιφερειακή Υμηττού.

Ειδικά για τον αποκλεισμό της εισόδου από τα διόδια Δ. Πλακεντίας προς την Περιφερειακή Υμηττού, οι οδηγοί μπορούν μέσω της οδού Αλ. Παναγούλη να συνεχίσουν ευθεία έως τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής και να εισέλθουν στην Περιφερειακή Υμηττού από τα διόδια Αγίας Παρασκευής.

 Διαβάστε επίσης

Ταχιάος: Εντός Δεκεμβρίου θα ανοίξει η αποκατεστημένη γέφυρα του Αξιού ποταμού

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ: Τετραήμερο δωρεάν δράσεων-ξεναγήσεων

Βραυρώνα: Στην ανακρίτρια η μητέρα του νεογνού που βρέθηκε πεταμένο σε σκουπίδια

Keywords
Τυχαία Θέματα