Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το X-Energy Exchanges Conference 2024

Η επιστροφή του X-Energy Exchanges Conference, ενός πολύ σημαντικού ενεργειακού συνεδρίου ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη 9/5/24 με αξιοσημείωτη επιτυχία.

Περισσότεροι από 150 σύνεδροι, προερχόμενοι από περίπου 70 εταιρείες από όλη την Ευρώπη και κυρίως οι εκπρόσωποι 6 ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων ενέργειας μας μίλησαν για τα παρακάτω:

Αυτοματοποιημένο tradingΣυνεχής βελτιστοποίηση θέσεων (24/7)Έξυπνο data collection/data management και εφαρμογή τεχνικών ΑΙ σε προβλεπτικά μοντέλαΠώς προσαρμόζονται τα χρηματιστήρια ενέργειας, οι ενεργειακοί
παίκτες, οι ρυθμιστές και οι διαχειριστές στο νέο εξελιγμένο τεχνολογικά περιβάλλονΑξιοποίηση της τεχνολογίας για αποτελεσματικότερη χρήση των υποδομώνΝέο ρυθμιστικό πλαίσιο για το αυτοματοποιημένο trading (REMIT II)

Το X-Energy Exchanges Conference 2024 δημιούργησε εξαιρετικές ευκαιρίες για διασύνδεση των παρευρισκόμενων και άφησε πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες στους συμμετέχοντες λόγω των πολύ στοχευμένων παρουσιάσεων των ομιλητών.

Η πολύ πετυχημένη ετήσια συνάντηση των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων ενέργειας και των παικτών της αγοράς επέστρεψε και άφησε ένα πολύ θετικό αποτύπωμα. Χρηματιστήρια όπως HEnEx, EEX, EPEXSPOT, IBEX, HUPX, NORDPOOL μας τίμησαν με την παρουσία τους και την υποστήριξη τους.

Μεγάλοι ενεργειακοί παίκτες όπως η ΔΕΗ, η Μυτιληναίος, η Elpedison καθώς και πολλές εταιρίες λογισμικού και συμβουλευτικών υπηρεσιών αξιοποίησαν την ευκαιρία για προβολή και προώθηση των υπηρεσιών τους.

Η διεθνής αυτή συνάντηση έθεσε ψηλά τον πήχη για τις επόμενες διοργανώσεις.

Εις το επανιδείν,

Η ομάδα του X-Energy Exchanges Conference

Διαβάστε επίσης:

ΕΥΔΑΠ: Δημοπρατείται ο αγωγός υδροδότησης στην Κινέτα

Keywords
Τυχαία Θέματα