Τι απαντά η διοίκηση του Γ. Γεννηματάς για την εικόνα της εφημερίας – Ανάρτηση από Κασσελάκη

Απάντηση στις καταγγελίες της ΟΕΝΓΕ και τα δημοσιεύματα με φωτογραφίες δεκάδων φορείων στον χώρο των Επειγόντων Περιστατικών, δίνει η διοίκηση του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Τις φωτογραφίες αναδημοσίευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία επισημαίνει: «Αυτή η εικόνα πληγώνει την υπερηφάνεια των Ελλήνων και του κάθε πολίτη ξεχωριστά. Τι θλιβερή ειρωνεία, είναι από

εφημερία στο νοσοκομείο που φέρει το όνομα του ιδρυτή του ΕΣΥ, Γ. Γεννηματά.

Δε χρειάζεται να υποσχεθώ. Η ζωή είναι πάνω από τις υποσχέσεις. Η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής – των γονιών μας, των γιαγιάδων και παππούδων μας, των παιδιών μας, η δική μας – είναι η πρώτη προτεραιότητα για μας. Όταν μας εξουσιοδοτήσει ο ελληνικός λαός, αυτή η εικόνα θα γίνει το παρελθόν στο οποίο η Ελλάδα δε θα επιστρέψει ποτέ».

Η απάντηση της διοίκησης του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε σημερινή της απάντηση στην ιστοσελίδα 902.gr που πρώτη δημοσίευσε τις εικόνες, αναφέρει ότι σκοπός ήταν να προκληθεί τεχνητά δυσμενής αντίδραση για το “Γ. Γεννηματάς” της Αθήνας.

Η διοίκηση του νοσοκομείου και επισημαίνει αναλυτικά τα ακόλουθα:

1. Η φωτό, στο δημοσίευμα της 15/05/2024, (09:56 hrs) απεικονίζει το Παθολογικό Ιατρείο των ΤΕΠ του Γ.Ν.Α. “Γ. Γεννηματάς” της ημέρας 11/05/2024 (Σάββατο, ημέρα εφημερίας/ 24ωρης της Ομάδας Α΄, Γεννηματάς – Σισμανόγλειο – Αλεξάνδρα – Αγ. Κυριακού).

2 Η. (δεύτερη) φωτό, στο δημοσίευμα της 15/05/2024, (22:20 hrs) απεικονίζει ομοίως τον ίδιο χώρο, στην εφημερία της 15/16-05-2024 (16ωρη) του Γ.Ν.Α. “Γ. Γεννηματάς”.

3. Εντός των χώρων ΤΕΠ, υφίστανται (3) Ιατρεία Υποδοχής (Παθολογικό – Χειρουργικό – Καρδιολογικό). Εντός του Παθολογικού Ιατρείου υφίστανται 15) σταθερές θέσεις εξέτασης ασθενών.

Στο πλαίσιο υποδοχής πλειόνων περιστατικών τα οποία διακομίζονται μέσω Σ/ΕΚΑΒ και ιδιωτικών ομοίων), τα εν λόγω περιστατικά προωθούνται αμέσως εντός του χώρου ΤΕΠ, προκειμένου να βρίσκονται σε σειρά προτεραιότητας εξέτασης.
Συναφώς τα ασθενοφόρα (κυρίως ΕΚΑΒ) αποδεσμεύονται, ώστε να είναι διαθέσιμα για κάλυψη αναγκών υγείας.

4. Στις εν λόγω Γενικές Εφημερίες, προωθήθηκε μονοψήφιος αριθμός φορείων, εντός του ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ, εν όψει της εξέτασης ασθενών που ακολουθεί.

5. Όπως είναι γνωστό οι φωτογραφίες απεικονίζουν στιγμές. Και πάντως χρειάζεται να διασυνδέονται με πληροφορίες και στοιχεία.

Στην εφημερία της 11/05/2024, οι προσελεύσεις στο Γ.Ν.Α. “Γ. Γεννηματάς” ήταν (983) και οι εισαγωγές ασθενών (180) (Διακινήθηκαν με Σ/ΕΚΑΒ, πλέον των (190) ασθενείς)
Αναπτύχθηκαν αρχικά (15) επικουρικές κλίνες, οι οποίες διευθετήθηκαν μετά το πέρας της εφημερίας, χωρίς περαιτέρω πρόβλημα.

6. Στην εφημερία της 15/16-05-2024 , οι προσελεύσεις στο Γ.Ν.Α. “Γ. Γεννηματάς” ανήλθαν σε (672) και οι εισαγωγές ασθενών σε (156). Διακινήθηκαν με Ασθενοφόρα (Σ/ΕΚΑΒ και Ιδιωτικά ), (150) ασθενείς).

Έχουν Αναπτυχθεί (15) επικουρικές κλίνες, λόγω του φόρτου, οι οποίες θα διευθετηθούν έως τις μεταμεσημβρινές ώρες της 16/05/2024.

7. Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν, οι συγκεκριμένες φωτογραφικές απεικονίσεις, έχουν σκοπό να προκαλέσουν (τεχνητά), δυσμενή εντύπωση, σε Νοσοκομειακή Μονάδα Πρώτης Γραμμής, ως το Νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» , το οποίο, καθημερινά και – ιδίως – στις Γενικές Εφημερίες, ανταποκρίνεται με απόλυτη πληρότητα στις ανάγκες Δημόσιας Υγείας.

Πηγή: healthstories.gr

Διαβάστε επίσης:

Υψηλό ενδιαφέρον για «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» και «Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι»

Νίκος Δένδιας: Μεγάλες αλλαγές για την καινοτομία στις Ένοπλες Δυνάμεις

ΕΟΤ – SKY express: «Απογείωσαν» την τουριστική προβολή της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές αγορές

Keywords
Αναζητήσεις
ti-apanta-i-dioikisi-tou-g-gennimatas-gia-tin-eikona-tis-efimerias--anartisi-apo-kasselaki.htm
Τυχαία Θέματα