Euroclubintex: «Φαβόρι για το Conference League o Ολυμπιακός, η ΑΕΚ για τo πρωτάθλημα!» (pics)

Στατιστικά για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ εν όψει του Europa Conference League, αλλά και της Super League, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Euroclubintex.com» οι «ερυθρόλευκοι» πριν από τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης με την Άστον Βίλα (09/05, 22:00, MC Novasports.gr)

στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι το πρώτο φαβορί για να «σηκώσει» τον ευρωπαϊκό τίτλο. Η ομάδα του Πειραία έχει ποσοστό για την κατάκτηση του Europa Conference League 36,3%. Τους Πειραιώτες ακολουθούν με τη σειρά η Φιορεντίνα (17,5%), η Κλαμπ Μπριζ (17,5%) και τέλος η Άστον Βίλα (10,5%).

Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι η ΑΕΚ με ποσοστό 73,8%. Την Ένωση ακολουθεί ο ΠΑΟΚ έναντι 16,1%, ο Ολυμπιακός με 9,1% και με μόλις 1% ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα ο «Δικέφαλος του Βορρά» του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να τερματίσει στη δεύτερη θέση (36,9%). Οι «ερυθρόλευκοι» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την τρίτη θέση με 34.9% και οι «πράσινοι» του Φατίχ Τερίμ για την τέταρτη θέση με 47%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μεταβάλει τα ποσοστά της όχι μόνο με τη φόρμα, αλλά και με τα αποτελέσματα. Θυμίζουμε ότι επτά αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των πλέι-οφ της Super League η «euroclubintex.com» έδινε ως πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ με 77 βαθμούς, επικρατώντας στην ισοβαθμία της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα