Tότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι: Για προσπέραση οι «γαλάζιοι», το…ψυχόδραμα των Λονδρέζων!

Οι «γαλάζιοι», είναι έναν πόντο πίσω από την Άρσεναλ στη βαθμολογία και με νίκη απόψε, στο εξ’ αναβολής ματς στο Λονδίνο, προσπερνούν τους «κανονιέρηδες», οπότε θα έχουν στο χέρι το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, καθώς την Κυριακή υποδέχονται τη Γουέστ Χαμ, για την τελευταία αγωνιστική, ενώ η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, παίζει επίσης εντός με την Έβερτον.

Ξεκάθαρος ο στόχος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, την ώρα που στους γηπεδούχους, τα πράγματα είναι μάλλον…περίπλοκα.

Οι «σπερς», με το χθεσινό 2-2 της Άστον Βίλα κόντρα

στη Λίβερπουλ, έμειναν ζωντανοί στη μάχη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «βίλανς», είναι στους 68 πόντους και την τελευταία αγωνιστική, παίζουν εκτός με την Κρ. Πάλας. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, με νίκη απόψε πλησιάζει στους δύο πόντους και διατηρεί ελπίδες για «σεντόνι», έχοντας εκτός έδρας ματς με την καταδικασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο φινάλε.

Πέρα όμως από τα αγωνιστικά, υπάρχει και το θέμα της…υπερηφάνειας του Β. Λονδίνου, καθώς η Τότεναμ, αν κερδίσει σήμερα, μπορεί ουσιαστικά να χαρίσει το πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια στη μισητή γειτόνισσα, Άρσεναλ, κάτι που σίγουρα δεν επιθυμούν οι φίλοι των «σπερς», οι οποίοι καλούνται να…επιλέξουν ανάμεσα στην επιτυχία της δικής τους ομάδας και την αποτυχία των γειτόνων τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα