Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3: Με Ντουράν Ντουράν κοντά στο Champions League (highlights)

Τρελό πρώτο ημίχρονο στο Βίλα Παρκ με φάσεις και στις δύο εστίες και τρία γκολ, με την Λίβερπουλ να προηγείται 2-1.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχασε την μπάλα από τα χέρια του σε εύκολη φάση για το 0-1 της Λίβερπουλ.

Η Άστον Βίλα αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Τίλεμανς (12′) μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γουότκινς όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε ξανά με τον Γκάκπο να σπρώχνει την μπάλα σε κενή εστία μετά την απόκρουση του Μαρτίνες στο σουτ του Γκόμεζ (23′).

Στο 36ο λεπτό ο Ντιέγκο

Κάρλος κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία από το μισό μέτρο και ο Ντιαμπί πέταξε την μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ (43′).

Με την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ σκόραρε ξανά με τον Κουάνσα (48′) και η Άστον Βίλα συνέχισε να χάνει ευκαιρίες.

Άστοχοι οι Γουότκινς (54′), Ντιαμπί (66′), Τζανιόλο (69′) ενώ και ο Μαρτίνες σταμάτησε δύο φορές Σόμποσλαϊ (77′) και Άλεξαντερ-Άρνολντ (82′).

Ο ήρωας της βραδιάς μπήκε τυχαία στο γήπεδο. Ο Τζον Ντουράν ήρθε από τον πάγκο στο 79ο λεπτό επειδή τραυματίστηκε ο Τζανιόλο ο οποίος με την σειρά του είχε μπει στο γήπεδο στο 65ο λεπτό.

Δέκα λεπτά αργότερα είχε σκοράρει δις (85′, 88′) για το τελικό 3-3 με την Άστον Βίλα να πηγαίνει στο +5 από την Τότεναμ.

Οι Λονδρέζοι υποδέχονται το βράδυ της Τρίτης την Μάντσεστερ Σίτι και αν δεν νικήσει η ομάδα του Ουνάι Έμερι επιστρέφει στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση μετά από 42 χρόνια.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες – Κόνσα, Ν. Κάρλος, Τόρες, Ντίν – Τίλεμανς (65′ Τζανιόλο, 78′ Ντουράν), Λουίζ (79′ Τσέιμπερς) – Μπέιλι, Ντιαμπί, ΜακΓκιν – Γουότκινς

Άρσεναλ: Άλισον – Άλεξαντερ-Άρνολντ, Κουάνσα, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ – Έντο (75′ Τζόουνς), Έλιοτ (75′ Χράφενμπερχ), ΜακΆλιστερ – Σαλάχ, Ντίας (75′ Τζόουνς), Γκάκπο (75′ Νούνιες)

Keywords
Τυχαία Θέματα