Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0: Επιστροφή στη δεύτερη θέση (highlights)

Στο “Μοντζουίκ” η Ρεάλ Σοσιεδάδ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας κατοχή και δημιουργικές ιδέες απέναντι σε μια άνευρη Μπαρτσελόνα, χάνοντας ευκαιρίες στο 5′ με τον Μπέκερ και στο 21′ με τον Ογιαρθάμπαλ.

Η ομάδα του Τσάβι μετά τα μισά του πρώτου μέρους εξωράισε την εικόνα της, είδε τον Πατσέκο να σταματά τον Γιαμάλ, στο 38′ ο Ραφίνια με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ρεμίρο, όμως το γκολ για τους “μπλαουγράνα” ήρθε στο 40′.

Ο Λεβαντόφσκι με σπουδαία πάσα

έκοψε στα δύο την άμυνα των Βάσκων, ο Γκιουντογκάν με την 14η ασίστ του έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιαμάλ, που άνοιξε το σκορ με το 7ο γκολ του στη σεζόν (5ο στο πρωτάθλημα).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βάσκοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πετύχουν την ισοφάριση μετά το λάθος του Γκιουντογκάν, αλλά ο Μπράις Μέντεθ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τα 11 μέτρα με το πέναλτι του Ραφίνια στο 90+2′ με την ομάδα του Τσάβι να ολοκληρώνει την 35η αγωνιστική στους 76 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε στους 54 και στην 7η θέση που οδηγεί στα play off του Conference League.

Keywords
Τυχαία Θέματα