Χετάφε-Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2: Νίκο πασάρει, Ινιάκι σκοράρει!

Mέτριο ποιοτικά το πρώτο ημίχρονο στο “Κολισέουμ”, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες και τους Βάσκους να εκμεταλλεύονται την πρώτη τους τελική προσπάθεια για να σκοράρουν, με ωραίο δεξί σουτ του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 27ο λεπτό. Οι Μαδριλένοι “άγγιξαν” την ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Γκρίνγουντ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, σούταρε με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Ουνάι Σιμόν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό, με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να πετυχαίνει το 0-2 στο 50ο λεπτό, μετά

από υπέροχη προσπάθεια του Νίκο και από κει και πέρα είχαμε ένα συναρπαστικό ματς, με δύο αποβολές του Γεράι και του Παρέδες, πέναλτι στο 84ο λεπτό για τους Μαδριλένους σε χέρι του Γκαρθία (αποβλήθηκε και ο Βαλβέρδε), αλλά ο Ουνάι Σιμόν νίκησε τον Γκρίνγουντ και οι Βάσκοι έφυγαν με την πολύτιμη νίκη.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 17 παιχνίδια της μακριά από την έδρα της εναντίον ομάδων από τη Μαδρίτη στη La Liga, με τη μοναδική τέτοια νίκη της σε αυτό το διάστημα να είναι το1-0 εναντίον της Ράγιο Βαγιεκάνο τον Ιανουάριο του 2022. Με τη νίκη αυτή διατήρησε τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League, απέχοντας τρεις βαθμούς από την 4η Ατλέτικο, που έχει όμως ματς λιγότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα