Λουτσέσκου: “Τεράστιο κίνητρο, απόψε το βράδυ γυρίζει ο διακόπτης” (video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, στάθηκε στην αποφασιστικότητα των παικτών του ενώ αναφερόμενος στη συνέχεια, ζήτησε από τους παίκτες του να γυρίσουν τον “διακόπτη” απόψε το βράδυ και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Μιλώντας στη NOVA και στον Κωστή Μπότσαρη, στην αρχή των δηλώσεών του, είπε: “Υπήρχε τεράστιο

κίνητρο, υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, πειθαρχία, προσωπικότητα σε κάθε παίκτη σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προερχόταν από μια μεγάλη πρόκριση και μια ιστορική βραδιά στο τελικό του Conference League, παίζοντας την Πέμπτη το βράδυ και τώρα Κυριακή δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις πνευματική ξεκούραση. Ολοι αυτοί οι παράγοντες έφεραν το αποτέλεσμα υπέρ μας”.

Πρόσθεσε: “Και σε αυτό το παιχνίδι όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ οι παίκτες είχανε μεγάλη αποφασιστικότητα και κατάφεραν και πήραν τη νίκη”.

Συμπλήρωσε: “Δεν θέλω να μιλήσω για την εβδομάδα συνολικά, ο στόχος μας είναι το παιχνίδι της Τετάρτης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γυρίσουμε το διακόπτη από αυτό το παιχνίδι όχι αύριο, απόψε το βράδυ, για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει να παρουσιαστούμε για να πάρουμε τη νίκη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουτσέσκου, “Τεράστιο,loutseskou, “terastio