Μανδάς: Νέο δημοσίευμα για Σίτι

Είχαμε αναφέρει και πριν λίγες ημέρες πως η ιταλική ομάδα θα καλέσει τον Έλληνα γκολκίπερ για υπογραφεί νέο συμβολαίου. Η κίνηση αυτή γίνεται για να ανταμείψουν τον Μανδά για τη σπουδαία του δουλειά που τον έχει φέρει να υπερασπίζεται τα γκολπόστ του συλλόγου, αλλά παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία στη διοίκηση να αξιώσει περισσότερα χρήματα από τους επίδοξους μνηστήρες.  

Ο 22χρονος μετακόμισε στη Ρώμη την ημέρα της λήξης της μεταγραφικής περιόδου τον Σεπτέμβριο, κοστίζοντας στη Λάτσιο 1,2 εκατομμύρια ευρώ και υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο που του αποδίδει ετήσιες

αποδοχές μόλις 200.000 ευρώ. Αγοράστηκε για να είναι ο τρίτος τερματοφύλακας, αλλά οι τραυματισμοί τόσο του Ιβάν Προβεντέλ όσο και του Λουίτζι Σέπε άφησαν τους Μπιανκοτσελέστε να μην έχουν άλλη επιλογή από το να στραφούν στον Μανδά για το ντέρμπι του Ιανουαρίου με τη Ρόμα.

Ο Μαδάς έχει πραγματοποιήσει οκτώ εμφανίσεις υπό τον Τούντορ, δεχόμενος μόλις έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και διατηρώντας πέντε φορές ανέπαφη την εστία του. Βοηθώντας έτσι τα μέγιστα την ομάδα του να πετύχει πέντε νίκες (δύο επί της Γιουβέντους) πραγματοποιώντας μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις. Οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, βάζοντας όπως φαίνεται τον παίκτη στο ραντάρ ακόμα και του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Θα συζητήσουμε με τον σύλλογο»

Ο εκπρόσωπος του Μανδά στην Ιταλία, Ντιέγκο Ταβάνο άρπαξε την ευκαιρία και με δηλώσεις του έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση των «Λατσιάλι». «Πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε με τη Λάτσιο για την αναθεώρηση του συμβολαίου, επειδή όλα έγιναν πολύ γρήγορα τον Σεπτέμβριο και με την ιδέα ότι ήταν η τρίτη επιλογή τερματοφύλακα. Τώρα είναι δεύτερη επιλογή, αλλά έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Προβεντέλ. Σίγουρα θα πρέπει να το συζητήσουμε. Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από το εξωτερικό και θα το συζητήσουμε με τον σύλλογο. Δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο θα κρατηθεί για την ανανέωση και ίσως προτείνει ακόμη και επέκταση του συμβολαίου για ένα ταλέντο που αποκτήθηκε σε πολύ προσιτή τιμή.

Είναι πολύ αντιδραστικός ως τερματοφύλακας, βλέπει αυτό το άθλημα ως εμμονή και θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι επίσης καλός με την μπάλα στα πόδια και συμμετέχει στο παιχνίδι από πίσω. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Λάτσιο που του έδωσε αυτή την ευκαιρία και ανταποκρίνεται καλά», ήταν τα λόγια του Ταβάνο σε συνέντευξη που παραχώρησε για τον Μανδά…

Keywords
Τυχαία Θέματα