Ο Τσάβι είναι προπονητής, δεν υπόκειται στον έλεγχο των μάνατζερς, στον αέρα το μέλλον του παίκτη

16:47 14/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει από τώρα να ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, όμως προέκυψε μία απρόοπτη δήλωση, η οποία επανέφερε τον σύλλογο στο σήμερα. Ο Τσάβι δεν φοβήθηκε να πάρει θέση και μίλησε ξεκάθαρα θέτοντας τα όρια.

Συγκεκριμένα, ο Βίτορ Ρόκε είχε ενοχληθεί από το γεγονός πως ο αγωνιστικός του χρόνος ήταν πολύ περιορισμένος και για αυτό τον λόγο ο μάνατζέρ τον αντιπροσώπησε δηλώνοντας πως σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα μία λύση, τότε θα αναγκαστεί ο πελάτης του να κοιτάξει για μεταγραφή σε άλλη

ομάδα.

Η απάντηση του Τσάβι

"Δεν απαντάω στους μάνατζερς παικτών. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό".

"Το μέλλον του Βίτορ θα συζητηθεί εσωτερικά για να ληφθεί η τελική απόφαση για τα επόμενα βήματα μαζί του".

"Δεν παίζει περισσότερο λόγω του ζητήματος του ανταγωνισμού για μια ομάδα όπως η Μπάρτσα. Εδώ ανταγωνίζεσαι με πολύ μεγάλους παίκτες και επίσης, ο Βίτορ Ρόκε είναι πολύ νέος...".

Εν ολίγοις, ο Ισπανός αγνόησε τον μοχλό πίεσης που προσπάθησε να επιβάλλει ο παίκτης στον ίδιο και πλέον τα σενάρια είναι δύο. Η μία πιθανότητα είναι ο 19χρονος Βραζιλιάνος να αντιληφθεί το μήνυμα και να αφήσει πίσω του τις δηλώσεις, τις αντιδράσεις και να επικεντρωθεί καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η άλλη πιθανότητα προβλέπει την όξυνση των σχέσεων και ίσως μία νέα αντίδραση οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτή την περίπτωση δύσκολα θα έχει μέλλον στο Καμπ Νόου ο νεαρός ποδοσφαιριστής...

Διαβάστε περισσότερα

Η Σαουδική Αραβία θέλει να κλέψει τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, άγνωστη η πρόθεση των Καταλανών

Ο Γκουαρντιόλα απάντησε στην σκληρή κριτική, όμως στην συνέχεια δέχθηκε καίριο χτύπημα περί παραβάσεων...

Keywords
Τυχαία Θέματα