Παναθηναϊκός: Μήπως να παίξει παραπάνω ο Γερεμέγεφ; (video)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πλέον χρειάζεται νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική στην Λεωφόρο ώστε να μην τερματίσει τέταρτος. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να νικήσει τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο ώστε να πάρει το εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σκόρερ

για το “τριφύλλι” ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο Σουηδός επιθετικός πρόλαβε την έξοδο του Κοτάρσκι και με κεφαλιά μείωσε προσωρινά σε 2-1. Βέβαια, αυτό το γκολ μας δημιουργεί απορίες σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του παίκτη από το Γκέτεμποργκ.

Με δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες ο Γερεμέγεφ δήλωνε πως “νιώθω ειλικρινά ότι μπορώ να παίξω πολύ περισσότερο...”. Λοιπόν, με μια ματιά στα στατιστικά του μπορούμε να δούμε ότι αυτή η

Έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια φέτος, έχοντας πετύχει 8 γκολ και έχει μοιράσει 1 ασίστ. Έχει ισοφαρίσει στο 95′ απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει πετύχει το 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, έχει σκοράρει δις απέναντι στον Βόλο κι έκανε το 3-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό έχοντας μπει δευτερόλεπτα πριν. Έχει συμπληρώσει μόλις 244 λεπτά στο πρωτάθλημα κι έχει πετύχει 7 τέρματα. Αυτό σημαίνει πως σκοράρει 1 γκολ ανά 35 λεπτά! Απίθανη επίδοση.

Άρα η απορία παραμένει: Γιατί δεν παίζει παραπάνω ο Γερεμέγεφ;

Keywords
Τυχαία Θέματα