Τίρανα: Ελληνικός “εμφύλιος” στα προημιτελικά

Με ελληνικές προκρίσεις σε μονό και διπλό συνεχίστηκε η δράση στο διεθνές τουρνουά J30 που διεξάγεται στα Τίρανα αυτήν την εβδομάδα. Στο ταμπλό των κοριτσιών Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Ειρήνη Μαρία Τσακίρη και Δέσποινα Κοσκινά εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά στα οποία οι δύο πρώτες θα κοντραριστούν για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά. 

Πιο αναλυτικά η Νο1 του ταμπλό Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κέρδισε την Τετάρτη με 6-1, 6-1 την Καζάκα Λινάρα Μπουλέσεβα και πέρασε στην 8άδα εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ειρήνη

Μαρία Τσακίρη που με τη σειρά της σημείωσε τη 2η σερί νίκη της στο τουρνουά, κερδίζοντας την Ιταλίδα Σοφία Εύα Γκάτι με 6-2, 3-6, 6-0. 

Στα προημιτελικά θα αγωνιστεί και η Δέσποινα Κοσκινά μετά τη μεγάλη νίκη της και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην Ιταλίδα και Νο2 του ταμπλό Ντάρια Ραϊμόντο με 4-6, 6-2, 6-4 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την επίσης Ιταλίδα, Ρεμπέκα ντι Τζιοβαναντόνιο που κέρδισε την Λυδία Παναγιωτίδου με 6-4, 6-2. 

Εκτός από την Λυδία Παναγιωτίδου τον αποκλεισμό από το μονό γνώρισε και η Ελένη Χατζηαβραάμ μετά την ήττα της από την Ιταλίδα Μαρία Σολέ Σαβόλα με 4-6, 6-0, 6-1. 

Στο διπλό των κοριτσιών οι Νο1 του ταμπλό Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου πέρασαν με walkover στα ημιτελικα και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν τις Ελιζαβέτα Ασταφιέβα (Εσθονία) και Ξιανγκ Λιού (Κίνα) με τις Νο3 του ταμπλό να επικρατούν των Ακσάγια Πουτάμρεμπι (Αυστραλία0 και Γκρέτα Σόλμπεργκ (Σουηδία) με 6-3, 6-1. 

Στον ημιτελικό του διπλού πέρασε και η Ελένη Χατζηαβραάμ που μαζί με την Αλβανίδα, Ρέα Κινάμι όπου μετά από ένα δραματικό παιχνίδι νίκησαν τις Νο4 του ταμπλό, Ρεμπέκα ντι Τζιοβαναντόνιο (Ιταλία) και Έμα Φούλβια Γουίνσεφιλντ (ΗΠΑ) με 6-3, 4-6, 12-10.

Προκρίσεις είχαμε όμως και στο ταμπλό των αγοριών με τον Οδυσσέα Γελαδάρη να επικρατεί του Σλοβάκου Σάμουελ Σικορά με 6-4, 6-4 με τον Νο6 του ταμπλό να αντιμετωπίζει τον Ρίκου Κάτο (Χονγκ Κονγκ) ο οποίος κέρδισε τον Ιταλό και Νο3 του ταμπλό Μάρκο Μπαβάρο με 2-6, 6-4, 7-5. 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μιταλάς επικράτησε του Ούγγρου Βίκτορ Βιραγκάλμι με 6-4, 0-6, 7-6(5) και πέρασε στους “8” εκεί όπου θα βρει μπροστά του τον Ιταλό και Νο4 του ταμπλό, Σιμόνε Μασελάνι που νίκησε με 6-1, 6-1 τον συμπατριώτη του Αλεσάντρο Φραντσέσκα Λαΐνο. 

Γελαδάρης και Μιταλάς ωστόσο σημείωσαν και μία μεγάλη πρόκριση στο διπλό, καθώς το βράδυ της Τετάρτης κέρδισαν τους Ιταλούς και Νο2 του ταμπλό, Μάρκο Μπαβάρο και Λεονάρντο Πενάσα με 6-4, 6-7(5), 10-4 παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τους Τούρκος και Νο3 του ταμπλό, Εγκεμέν Καραμάν και Ιλχάρ Μπασάρ Σενέλ.

The post Τίρανα: Ελληνικός “εμφύλιος” στα προημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα