ΠΑΟΚ: Από “τελικό” σε “τελικό” χωρίς απρόοπτα

Διαδοχικά τα κρίσιμα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ από χθες (12/5) μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (19/5) και το τελευταίο που θα ήθελε ο Ρασβάν Λουτσέκσου είναι να έχει απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών. Όπως φάνηκε στη σημερινή (13/5) προπόνηση της ομάδας, κάτι τέτοιο, να προκύψει τραυματίας δηλαδή, δεν συνέβη στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

μετά τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, που έγινε το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία, όλοι έδωσαν το παρών, χωρίς να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής του “Δικέφαλου” μπορεί να τους υπολογίζει όλους εν όψει του ερχόμενου κρίσιμου ντέρμπι, αυτού με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη (15/5) και πάλι στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης. Την Τρίτη (14/5) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, “τελικό”,paok, “teliko”