Ψηφίζουν για την κατάργηση του VAR στην Αγγλία!

Η πρόταση της Γουλβς για την κατάργηση του VAR θα τεθεί προς ψηφοφορία στις 6 Ιουνίου στη συνέλευση της Premier League και προκαλεί νέα συζητήσεις στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Αυτή η πρωτοβουλία προσθέτει ένα ακόμα κεφάλαιο στα πολλαπλά ζητήματα και τις διαμάχες

που έχουν εκδηλωθεί φέτος στην Premier League όσον αφορά τη χρήση του VAR.

Πολλοί παίκτες και προπονητές έχουν εκφράσει τις απόψεις τους σχετικά με το VAR κατά τη διάρκεια της σεζόν, με κάποιους να υποστηρίζουν τη χρήση της τεχνολογίας και άλλους να εκφράζουν αντιρρήσεις.

Πριν από εβδομάδες ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έλεγε ότι: «το VAR έχει βλάψει το αγγλικό ποδόσφαιρο, έχει βλάψει την εικόνα του ποδοσφαίρου».

Ο Μικέλ Αρτέτα, σε δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ μετά την παρασημοφόρησή του στην Ισπανική Πρεσβεία στο Λονδίνο, είχε πει:

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να μιλήσουμε. Δεν υπάρχει ακόμα πολλή σαφήνεια, οπότε όταν τελειώσει όλο αυτό, θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε ξανά για τους κανόνες. Από εκεί και πέρα ​​να δούμε πόσο μας ακούνε, ακόμα δεν το έχω ξεκάθαρο.»

Ο προπονητής της Τότεναμ Άγγελος Ποστέκογλου ανέφερε για το θέμα: «Δεν μου αρέσει που πάει το παιχνίδι. Στην αρχή της σεζόν το υποστήριξα… τώρα δεν είμαι τόσο σίγουρος. Η Σουηδία απέρριψε το VAR; Του χρόνου θα μετακομίσω εκεί! »

Keywords
Τυχαία Θέματα