Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Μ. Τετάρτης (01/05)

Αναλυτικά: Κριός

Η συνάντηση του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον ορίζοντα των 2ου και 11ου σου σπιτιών φέρνει στο φως κτητικές διαθέσεις, τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να αντιληφθείς ότι ορισμένες σχέσεις έχουν υποστεί φθορές και η ανασφάλειά σου μπορεί να οδηγήσει σε ζήλιες και εκδικητική συμπεριφορά. Στον οικονομικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν απώλειες, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσεις πίεση από ένα φιλικό πρόσωπο που επιδιώκει να σε επηρεάσει. Ενώ με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 11ο σου σπίτι,

επιζητείς την επαφή με φίλους, το τετράγωνο με τον Ήλιο σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι δεν είναι σωστό. Μπορείς να νιώθεις ότι κάποιοι προσεγγίζουν εσένα λόγω οικονομικών συμφερόντων.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον 1ο σου οίκο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 10ο, αντιμετωπίζεις ισχυρές πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο. Είναι πιθανό ο εργοδότης σου να σε δοκιμάσει και να κάνει κατάχρηση εξουσίας. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να ελέγχεις τη συμπεριφορά σου και να μην επιτρέψεις να γίνεις θύμα εξουσίας. Με τη Σελήνη στον 10ο σου σπίτι στον Υδροχόο, και σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον 1ο σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εσωτερικές συγκρούσεις. Μπορείς να νιώσεις την ανάγκη να συγκρατήσεις τον εαυτό σου από τη δημιουργία δυσαρέσκειας για τον εαυτό σου, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις συναισθημάτων προς τους αγαπημένους σου, καθώς και σε πιθανές συγκρούσεις με συναδέλφους.

Δίδυμος

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο σου οίκο, επιθυμείς να αποδράσεις από την καθημερινή σου ρουτίνα, αναζητώντας πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες που θα επεκτείνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες και θα σου παρέχουν τροφή για σκέψη. Ωστόσο, με το τετράγωνο της με τον Ήλιο από τον 12ο σου οίκο, κάποιες ανασφάλειες και φοβίες σε κρατούν πίσω. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις πίεση, ειδικά αν αισθάνεσαι ότι πρέπει να θυσιάσεις τις ελευθερίες σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 12ο σου οίκο με τον Πλούτωνα από τον 9ο σου οίκο, αυξάνει την τάση σου για παράνομες σχέσεις, καθώς το απαγορευμένο σε προσελκύει. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου για να μην δυσκολευτείς ακόμα περισσότερο. Αν αισθάνεσαι ότι η σχέση σου δεν είναι ικανοποιητική, είναι καλύτερο να επικοινωνήσεις παρά να υποκύψεις στις πιθανές πειρασμούς.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 8ο σου οίκο, νιώθεις μια μυστικιστική διάθεση και τάση για έρευνα και μυστικοπάθεια. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις οφειλές και χρέη, ενώ με το τετράγωνο της με τον Ήλιο από τον 11ο σου οίκο, ενδέχεται να διχαστείς με τη στάση ανθρώπων που αναμένεις να σε υποστηρίξουν, με αποτέλεσμα να αισθανθείς απογοητευμένος. Μπορείς να αποφύγεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να εκνευρίζεσαι εύκολα. Η Αφροδίτη στον 11ο σου οίκο, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου οίκο, ενδέχεται να αναζωπυρώσει απαγορευμένα πάθη για κάποιον στο φιλικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, δεν έχεις κανέναν να ξεσπάσεις στον/την σύντροφό σου με απαράδεκτες σκηνές ζηλοτυπίας για κάποιον που ενδεχομένως τον/την φλερτάρει.

Λέων

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 7ο σου οίκο, η ανταγωνιστική διάθεση σου αναζητά έναν τρόπο να ηρεμήσει και να αποφύγει τη σύγκρουση, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω εντάσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 10ο σου οίκο σε πιέζει, καθώς νιώθεις ότι ο εργοδότης σου σε δοκιμάζει, με αποτέλεσμα να αναπτύξεις έντονα συναισθήματα που εκδηλώνονται με εκρήξεις προς συναδέλφους και σύντροφο. Έχεις την αίσθηση ότι όλοι σε πιέζουν και είναι στόχος τους να δοκιμάσουν τις αντοχές σου. Αυτό το συναίσθημα εντείνεται με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 10ο σου οίκο με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου οίκο. Ο/Η σύντροφός σου φαίνεται να μην συνειδητοποιεί την κατάσταση, και αυτό προκαλεί σκηνές και εκδηλώσεις επιβολής από την πλευρά του/της.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 6ο σου οίκο, εστιάζεις σε δουλειές πρακτικής φύσης, επικεντρωμένες στην επίλυση καθημερινών υποχρεώσεων. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 9ο σου οίκο δημιουργεί δυσκολίες, καθώς επιθυμείς να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και να ταξιδέψεις. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 9ο σου οίκο με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου οίκο, αν διατηρείς σχέση με κάποιον που είναι μακριά, αντιμετωπίζεις τα προβλήματα που προκύπτουν από την απόσταση. Ενδέχεται να υπάρξουν οικονομικά θέματα και να δυσκολευτείτε να συναντηθείτε, ακόμη και κατά τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, κάτι που μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση.

Ζυγός

Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο σου οίκο σε ενθαρρύνει να αφοσιωθείς σε δημιουργικές δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν ζωντάνια και χαρά. Ωστόσο, με το τετράγωνο της με τον Ήλιο από τον 8ο σου οίκο, αντιμετωπίζεις δυσκολίες να απολαύσεις αυτές τις στιγμές λόγω χρεών και οφειλών. Αυτή η αντίφαση εντείνεται περισσότερο με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 8ο σου οίκο με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου οίκο. Εάν ελπίζες σε οικονομική υποστήριξη από το παιδί σου ή τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό δεν είναι εφικτό, προκαλώντας άσχημα συναισθήματα και εσωτερικές συγκρούσεις. Παρά το γεγονός ότι είναι Μεγάλη Εβδομάδα, οι σεξουαλικές ανάγκες και η επιθυμία για εκτονωτικές εκφάνσεις ενδέχεται να μη σου προσφέρουν κάποια ανακούφιση.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 4ο σου οίκο, μπορεί να αντιμετωπίσεις κυκλοθυμία και να εκδηλώνεις υπερπροστατευτική συμπεριφορά, η οποία ενδέχεται να κουράζει τα μέλη της οικογένειάς σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 7ο σου οίκο, πιθανώς να αντιμετωπίσεις συναισθηματικές διαμάχες, να αναποφάσιστος ανάμεσα στον/την εταίρο/α σου και την οικογένειά σου, και να αντιμετωπίσεις προβλήματα με συνεργάτες σου. Με την Αφροδίτη στον 7ο σου οίκο και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου οίκο, η οικογένειά σου ενδέχεται να επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σου, με προσπάθειες απομάκρυνσης εσένα και τον/την εταίρο/α σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία χωρίς να μεταφέρεις τα προβλήματά σου στην οικογένειά σου ή αντίστροφα.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 3ο σου οίκο, θα αισθάνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός/ή και κοινωνικός/ή, ενώ θα πραγματοποιούνται πολλές συναλλαγές και δραστηριότητες που θα κρατούν το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, με το τετράγωνο της με τον Ήλιο από τον 6ο σου οίκο, μπορεί να νιώσεις κούραση από τις πολλές υποχρεώσεις και να αναρωτιέσαι τι πραγματικά επιθυμείς. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον 6ο σου οίκο και τον Πλούτωνα από τον 3ο σου οίκο, μπορείς να εκφράσεις με χειριστικό τρόπο τις απόψεις σου και να επιδιώξεις να επηρεάσεις ανθρώπους με τις απόψεις σου, ειδικά όταν συνεργάζεστε. Αν εργάζεστε με τον/την εταίρο/α σου, μπορεί να εκδηλώσεις ζήλεια και να εμπλακείτε σε ψυχολογικούς πολέμους.

Αιγόκερως

Φαίνεται πως η σημερινή μέρα φέρνει μια σειρά από προκλήσεις και δυσκολίες, ειδικά όσον αφορά τον οικονομικό τομέα και τις σχέσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει οικονομικές απώλειες και να σε κάνει να επανεξετάσεις τις αξίες σου. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς αυτές τις πιέσεις με φροντίδα και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με σύνεση και ψυχραιμία. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, η αστάθεια είναι πιθανό να είναι παρούσα τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Σε τέτοιες στιγμές, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή και να αποφεύγεις τα ρίσκα, ενώ η επικοινωνία με τους αγαπημένους σου μπορεί να βοηθήσει να ξεπεράσεις την αβεβαιότητα. Να θυμάσαι πως κάθε δυσκολία φέρνει και μια ευκαιρία για ανάπτυξη και μάθημα.

Υδροχόος

Φαίνεται πως η σημερινή μέρα φέρνει προκλήσεις στον τρόπο που εκφράζεις τον εαυτό σου και στις σχέσεις σου με τους άλλους. Η Σελήνη στον 1ο σου οίκο ενισχύει τον αντισυμβατικό σου χαρακτήρα, ενώ το τετράγωνο με τον Ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με κοντινά άτομα, ειδικά αν υπάρχουν διαφορές στην αντίληψη των πραγμάτων. Η τάση σου να ελέγχεις τα πάντα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σου, ειδικά με τον/την αγαπημένο/η σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς την εξουσιαστική σου διάθεση με μέτρο, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω ένταση στις σχέσεις σου. Συγκεντρώσου στην επικοινωνία και την κατανόηση των απόψεων των άλλων, προσπαθώντας να βρεις έναν τρόπο να συνεργαστείτε παρά τις διαφορές. Απόδειξε στους αγαπημένους σου ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με ενδυνάμωση των σχέσεων και ανοικτό διάλογο.

Ιχθύς

Φαίνεται πως έχεις ανάγκη να αποσυρθείς σήμερα και να ξεκουραστείς με τη Σελήνη στον 12ο σου οίκο, που συχνά σχετίζεται με απομόνωση και εσωτερική εξερεύνηση. Το τετράγωνο με τον Ήλιο μπορεί να δημιουργήσει αντιφάσεις σχετικά με την επιθυμία σου να επικοινωνήσεις με άλλα άτομα. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ευάλωτος και να επιδιώκεις να κρύψεις ορισμένες πτυχές της ζωής σου που θεωρείς ευαίσθητες. Σημείωσε ότι η απόσυρση δεν σημαίνει πάντα απομόνωση από τον κόσμο, αλλά μπορεί να είναι μια ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον εσωτερικό σου κόσμο και να αναζητήσεις ειρήνη και σταθερότητα. Είναι επίσης σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τους άλλους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, Τετάρτης 0105,zodia, tetartis 0105