Formula 1 Antonelli Mercedes: Ήρθε η ώρα να γίνει συμπαίκτης του Russell

Formula 1 Antonelli Mercedes: Η απόφαση της Mercedes για τον ερχομό του Kimi Andonelli θα ανακοινωθεί και επίσημα σε μερικούς μήνες

Ο Russell είναι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα ο Antonelli θα γίνει συμπαίκτης του και ο Wolff αποκάλυψε ότι η απόφαση για τον δεύτερο οδηγό τους στην F1 μπορεί να πάρει μήνες.

Μία από τις μεγαλύτερες

ιστορίες των τελευταίων εβδομάδων, την οποία θίξαμε μεταξύ άλλων στις τελευταίες μεταδόσεις του Formula Podcast και του Pitwall , είναι η είδηση ​​για το «επείγον» ντεμπούτο στην F1 του Andrea Kimi Antonelli, σύμφωνα με την οποία ο νεαρός μπορεί ακόμη και να πάρει τη θέση του Logan Sargeant στη Williams στην Ιταλική ανταγωνιστή της Imola.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Mercedes προσπαθεί να προετοιμάσει τον Antonelli όσο το δυνατόν περισσότερο για τη συμμετοχή του στη F1, αφού του διοργανώθηκαν αρκετές δοκιμές, παρόλα αυτά μια τόσο γρήγορη εισαγωγή εγκυμονεί σαφείς κινδύνους. Το αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff, που καθοδηγεί το ιταλικό ταλέντο εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι χαρούμενο που λέγονται τόσα πολλά για τον προστατευόμενό του:

«Υπήρξαν πολλές ιστορίες και δεν είναι καλό για αυτόν γιατί πρέπει να επικεντρωθεί στην καμπάνια του στην F2. Μας δοκιμάζει πολύ για να ανεβάσει το ρυθμό, αλλά νομίζω ότι η απόφαση για τον δεύτερο οδηγό απέχει ακόμη εβδομάδες, αν όχι μήνες», είπε ο Wolff για τη δεύτερη συνάντηση της Mercedes, για την οποία ο Antonelli φαίνεται να είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος.

Formula 1 Antonelli Mercedes: Ο μελλοντικός συμπαίκτης του, ο μόνος ανακοινωμένος οδηγός της Mercedes, Τζορτζ Ράσελ, είναι πεπεισμένος ότι ο Ιταλός θα γίνει συμπαίκτης του αργά ή γρήγορα: «Έχω ακούσει ότι κάνει καλή δουλειά, αλλά φυσικά όταν οδηγείς μόνος σου είναι δύσκολο να βρεις σημείο αναφοράς. Τώρα το θέμα είναι να αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται», είπε ο Ράσελ για τις δοκιμές του νεαρού ταλέντου.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια μέρα θα γίνει οδηγός της Mercedes. Αυτό θα γίνει του χρόνου; Ή τα επόμενα χρόνια; Ο χρόνος θα δείξει. Είναι σπουδαίος οδηγός, έχει κερδίσει τα πάντα στην νεανική του καριέρα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην τον δούμε στη F1 και να είναι μεταξύ των καλύτερων για τα επόμενα χρόνια».

Formula 1 Antonelli Mercedes: Ο Wolff είπε ότι μπορεί να περάσουν μήνες μέχρι να ληφθεί απόφαση για το εάν ο Antonelli θα μπορεί να καθίσει στο άδεια αυτοκίνητο του Lewis Hamilton, και αυτή η απόφαση μπορεί να διευκολυνθεί εάν ο Ιταλός μπορεί πραγματικά να κάνει το ντεμπούτο του με το μονοθέσιο της Williams σε ηλικία 17 ετών. Για να το εξασφαλίσουν αυτό, ζήτησαν από τη FIA έκπτωση ηλικίας, ώστε να μην περιμένουν τα 18α γενέθλια του Antonelli.

Και αυτές οι ειδήσεις άσκησαν μεγάλη πίεση στον Logan Sargeant, ο οποίος ρωτήθηκε εάν αυτές οι φήμες παρεμβαίνουν στη συγκέντρωσή του: «Απλώς κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Μιλάω με τον Τζέιμς μέσα στην ομάδα, μιλάω με τους προπονητές μου, νιώθω καλά», είπε ο Σάρτζεντ, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει αν είχε λάβει διαβεβαιώσεις από την ομάδα για συνέχιση.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα