Survivor 15-5: Τεντωμένα τα νεύρα στην τελευταία ασυλία, βγαίνει μπροστά η Δαλάκα – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 15-5: Κάθε μέρα που περνάει το Survivor αποδεικνύει τους λόγους που είναι το παιχνίδι των ανατροπών και πλέον μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας, τα πράγματα αλλάζουν για τα καλά.

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης, επέστρεψε στην παραλία και αποχαιρέτησε συμπαίκτες και αντιπάλους και τόνισε ότι ο τραυματισμός της, δεν της επιτρέπει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σίγουρα το πλήγμα για τους Μαχητές είναι μεγάλο,

αφού μιλάμε για την καλύτερη παίκτρια τους, ωστόσο θα πρέπει να βρουν τρόπο να συνεχίσουν να μάχονται, έχοντας φυσικά στο πλευρό τους και τους Τούρκους παίκτες πλέον.

Στο trailer που μας έδωσε ο ΣΚΑΪ, βλέπουμε εξ’ αρχής τις δύο ομάδες να μάχονται για την τέταρτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Μπλε και Κόκκινοι δίνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θα παίξει βασικό ρόλο στην ψυχολογία για τη συνέχεια.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι Μαχητές έχουν διαλύσει τα πάντα, έχοντας πάρει τρεις σερί νίκες, δείχνοντας ότι είναι αρκετά ανώτερη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Survivor 15-5: Δείχνει ηγετικές τάσεις η Δαλάκα – Ποιος θα είναι ο τελευταίος υποψήφιος;

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, η Κατερίνα Δαλάκα που κάποιοι την… κατηγόρησαν για τη φυγή της Σταυρούλας, έχει βγει μπροστά και καθοδηγεί τους συμπαίκτες της, σε ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα.

Είτε με τις φωνές της, είτε με τις συμβουλές της, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό, για να πάρει η ομάδα της τη νίκη, αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει.

Εμείς όμως με τη σειρά μας, σας έχουμε ήδη αποκαλύψει την πρώτη μας εκτίμηση για τον μεγάλο αποψινό νικητή.

Ενώ βλέπουμε ότι ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τις δύο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουμε την τελική τετράδα των υποψηφίων.

Δείτε το trailer του Survivor:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 15-5, Τεντωμένα, Δαλάκα –,Survivor 15-5, tentomena, dalaka –