MasterChef 15/5: Ομαδική με ένα αστέρι Michelin και ένταση ανάμεσα σε Ηλία και Γιάννη! (vid)

MasterChef 15/5: Το MasterChef  αποδεικνύεται σε καθημερινό επίπεδο πιο ανατρεπτικό από ποτέ και έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

Και το επόμενο επεισόδιο (15/5, 21:00) όπως και τα προηγούμενα, κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί με μια νέα ομαδική

να έρχεται για να τα ανατρέψει όλα.

MasterChef 15/5: Ομαδική με ένα αστέρι Michelin και ένταση ανάμεσα σε Ηλία και Γιάννη! (vid)

Την Τετάρτη 15 Μαΐου λοιπόν στις 21:00 θα δούμε μια ακόμη ομαδική δοκιμασία του φετινού MasterChef, που και πάλι βγαίνει εκτός κουζίνας.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το trailer το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς ο σημερινός καλεσμένος, Αστέριος Κουστούδης κουβαλά μαζί του και ένα αστέρι Michelin.

Αυτή τη φορά, η νέα πράξη του διαγωνισμού θα παιχτεί στη θάλασσα και θα φέρει πολλές και νέες εντάσεις. Μπορντό και Γκρι θα τεθούν αντιμέτωποι, μετρώντας από μια νίκη και έναν υποψήφιο προς αποχώρηση μετά το πέρας του Mystery Box και του Τεστ δημιουργικότητας.

Μάλιστα, θα δούμε και ορισμένες κόντρες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την γκρι ομάδα, εκεί όπου ο Ηλίας και ο Γιάννης ο Κούρτογλου θα λογομαχήσουν άγρια!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει στην ίσως πιο κομβική ομαδική δοκιμασία έως τώρα στο παιχνίδι; Σε κάθε περίπτωση ο ηττημένος θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο – MasterChef 15-5:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 155, Ομαδική, Michelin, Ηλία, Γιάννη,MasterChef 155, omadiki, Michelin, ilia, gianni