Survivor spoiler αποχώρηση 16/5: Τέσσερις υποψήφιοι – Αυτοί φαβορί να φύγουν!

Survivor spoiler αποχώρηση 16/5: Survivor spoiler θα έχουμε το πρωί για τον παίκτη ή την παίκτρια που αποχωρεί. Μέχρι τότε όμως υπάρχει μια ισχυρή εκτίμηση για τα δύο φαβορί που έχουμε για αποχώρηση. Ποιοι θα φύγουν από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μπορεί οι προβλέψεις να έχουν πέσει σε μεγάλο ποσοστό, ωστόσο δεν είναι απλό πράγμα η μονομαχία στο Survivor. Παρότι, μιλάμε για ποσοστά επιτυχίας τεράστια. Στο Survivor

2024 δεν έχουμε ψηφοφορία κοινού. Εκεί ξέραμε τι γινόταν, για παράδειγμα. Σε μια αγωνιστική μέρα, όλα είναι πιθανά.

Από την τετράδα που έχουμε για υποψήφιους προς αποχώρηση δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τάσεις φυγής. Τουλάχιστον δεν ξέρουμε κάτι. Με άλλα λόγια, οι μονομάχοι θα παίξουν στα ίσια. Διότι, όλοι θέλουν πια το Γαλάτσι.

Τέσσερις υποψήφιοι, τρεις από την κόκκινη ομάδα, ένας από τους μπλε. Στην τελευταία ασυλία κέρδισαν οι Διάσημοι το δικαίωμα να μην έχουν μόνο παίκτες τους μονομάχους. Ντέρμπι ήταν και η 4η ασυλία, αλλά είδαμε σε Live μετάδοση πως ήρθε η νίκη για την ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα.

Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Χριστόφορος Ταξιδης και Δώρα Νικολή από τους Διάσημους. Ντάνιελ Νούρκα από τους Μαχητές. Μικρή σημασία έχει.  Ποιοι είναι τα φαβορί να φύγουν;

Survivor spoiler αποχώρηση 16/5: Δύο άνδρες τα φαβορί…

Θα βγάλουμε εκτός τους Μαχητές από την πρόβλεψή μας. Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο καλύτερους από όσους είναι στον τάκο. Δεν θα αποχωρήσει.

Οι τρεις Διάσημοι Μονομάχοι είναι οι πλέον επίφοβοι για να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο. Οι μπλε θα παραμείνουν τρεις… Εκτός και θελήσει κάποιος να αποχωρήσει… Δεν μας προκύπτει…

Στα αγωνιστικά θα στηριχθούμε αυτή τη στιγμή. Και αυτά δείχνουν πως η Δώρα Νικολή θα βρει τον τρόπο να παραμείνει. Δεν είναι σίγουρο, έχει κι αυτή τα πάνω και κάτω της. Ωστόσο, είναι καλύτερη παίκτρια από τους δύο συμπαίκτες της.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους περισσότερο μιλάει παρά παίζει. Σπάνια κερδίζει παιχνίδια. Ειδικά στη σειρά. Ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι περισσότερο φιλότιμος, αλλά είναι θαύμα που έχει φτάσει μέχρι εδώ. Επιπρόσθετα, ο Χριστόφορος είναι και τραυματίας.

Ένας εκ των Γιώργου Παπαχαραλάμπους ή Χριστόφορο Ταξίδη θεωρούμε πως θα τεθεί εκτός Survivor.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν υπάρχει αποχώρηση…
Θα έχουμε και δεύτερη ευκαιρία…

Πρόκειται για μια απλή εκτίμηση…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα