Survivor spoiler αποχώρηση 2/5: Τέσσερις υποψήφιοι – Άνδρας το φαβορί να φύγει!

21:24 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor spoiler αποχώρηση 2/5: Survivor spoiler θα έχουμε το πρωί για τον παίκτη ή την παίκτρια που αποχωρεί. Μέχρι τότε όμως υπάρχει μια ισχυρή εκτίμηση για το φαβορί που θα αποχωρήσει. Αυτή τη φορά αποχώρησης από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μπορεί οι προβλέψεις να έχουν πέσει σε μεγάλο ποσοστό, ωστόσο δεν είναι απλό πράγμα η μονομαχία στο Survivor. Αυτό το νέο στοιχείο του Survivor

2024 έχει αφαιρέσει τα στοιχεία που συλλέγαμε από την ψηφοφορία του κοινού, για παράδειγμα.

Οι παίκτες είναι άλλες φορές σε καλή μέρα, άλλες σε όχι. Ο Τζέιμς Καφετζής ήθελε να φύγει, αλλά έπαιξε κανονικά μέχρι που παράτησε την αναμέτρηση στον τελευταίο κρίκο. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις στα σίγουρα. Όλα τα σενάρια μέσα είναι και αρκετά πιθανά.

Η φημολογία πως ο Θοδωρής Τουρκογιώργος θέλει να αποχωρήσει, για παράδειγμα. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Επομένως, υπάρχει βάση σε αυτό.

Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Ασημίνα Χατζηανδρέου από τους Διάσημους. Θοδωρής Τουρκογιώργος και Αναστασία Τσέρου από τους Μαχητές. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor spoiler αποχώρηση 2/5: Άνδρας το φαβορί…

Θα βγάλουμε εκτός τις γυναίκες από την πρόβλεψή μας. Δεν μπορούμε να τις αποκλείσουμε εντελώς βέβαια. Διότι, η Ασημίνα είχε ξανά τραυματισμό, αλλά και η Αναστασία δεν είναι στα καλά της το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, κάπου πρέπει να στηριχθούμε και αγωνιστικά. Τα δύο κορίτσια είναι καλύτερες παίκτριες και με μεγαλύτερη δυναμική από τα δύο αγόρια. Αυτός είναι ο λόγος πως η πρόβλεψή μας είναι πως θα αποχωρήσει άνδρας.

Κάθε ένας για διαφορετικούς λόγους. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους επειδή είναι αδύναμος αγωνιστικά. Αν δεν ήθελε να φύγει ο Περπατάρης την περασμένη εβδομάδα, θα είχε χάσει ο Γιώργος. Ο Θοδωρής Τουρκογιώργος επειδή μοιάζει να έχει φτάσει στα όριά του.

Η φημολογία για τη θέληση του Θοδωρή Τουρκογιώργου να αποχωρήσει από το παιχνίδι, τον καθιστά μεγαλύτερο φαβορί αποχώρησης από τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Ψηφίστε ΕΔΩ ποιος θέλετε να αποχωρήσει

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα