Άρης και Ανσαριφάρντ, απόσταση 20… εκατοστών για ανανέωση!

Άρης: Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έστειλε… άουτ την τελευταία του ευκαιρία για νέο συμβόλαιο!Ανάμεσα στον Ιρανό και τους «κιτρινόμαυρους» προέκυψε  απόσταση 20… εκατοστών για την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ το γράψαμε, ισχύει » και ήταν «δύσκολος για να κάνει νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης. Ο Ιρανός δεν έπεισε, δεν έδωσε αυτά που περίμεναν Μάντζιος και Καρυπίδης. Ίσως να μην πήρε και τις ευκαιρίες που θα έπρεπε, αφού ο Μορόν θα πουληθεί και έπρεπε

να… σκοράρει. Αλλά και αυτές που πήρε δεν τις εκμεταλλεύτηκε για να τα λέμε όλα. Δεν είναι η πρώτη, ούτε θα ήταν η τελευταία που μια στιγμή όμως θα μπορούσε να αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Και στην περίπτωση του Ανσαριφάρντ έρχεται και κουμπώνει φούστα – μπλούζα. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ιρανός επιθετικός χάνει την ευκαιρία να σκοράρει, να κόψει το πρωτάθλημα από τον δικέφαλο του βορρά και να μην το πανηγυρίσει μέσα στο «σπίτι» των «κιτρινόμαυρων», αλλά η κεφαλιά του στις καθυστερήσεις πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κοτάρσκι. 20 πόντους με το.. συμπάθειο. Για… 20 πόντους λοιπόν, ο Ανσαριφάρντ έχασε την ευκαιρία να υπογράψει από… χθες το βράδυ νέο συμβόλαιο με τον Άρη. Με αυτά και μ’ αυτά, ο Καρυπίδης θα ψάξει για δύο φορ το καλοκαίρι.

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Ανσαριφάρντ, 20…,aris, ansarifarnt, 20…