e-Sportime (2/5): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Έτσι θα έρθουν οι νίκες

00:05 2/5/2024 - Πηγή: Sportime

e-Sportime (2/5): Μεγάλη Πέμπτη για τον Χριστιανισμό, αλλά το ίδιο ισχύει σε μεταφορικό επίπεδο και για τον ελληνικό αθλητισμό.

Στη Euroleague οι δύο ελληνικές ομάδες θα παίξουν τα ρέστα τους για να μην τελειώσει εδώ το όνειρο. Πρώτα ο Ολυμπιακός και μετά  Παναθηναϊκός θα ρίξουν μία τελευταία ζαριά.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την

Μπαρτσελόνα έχοντας χάσει λίγες μέρες πριν. Στο 2-1 η σειρά για τους Καταλανούς, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τους Ισραηλινούς στο Βελιγράδι.

Λίγο μετά θα γίνει η σέντρα στο Μπέρμιγχαμ. Ο Ολυμπιακός εκεί θα παίξει για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στόχος να πάρει ένα σκορ απέναντι στην Άστον Βίλα που να του επιτρέψει να ελπίζει στη ρεβάνς.

e-Sportime (2/5): Φεύγει κόσμος σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Ο Μεντιλίμπαρ δείχνει πως δεν ξεχνάει τους μικρούς του Ολυμπιακού.Δεν έχει ραγίσει μόνο με τον Τερίμ το γυαλί στον Παναθηναϊκό.Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Πισάρο.Γυρνάει στη Λάτσιο ο Μάρκος Αντόνιο έχοντας απογοητεύσει στον ΠΑΟΚ.

Μη χάσετε επίσης, BIG-5, στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ, αλλά και μία σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (2/5/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα