Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος ψάχνει αποδείξεις για τα εγκλήματα του Σίμου

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια:
Ο Ντίνος ψάχνει αποδείξεις για τα εγκλήματα του Σίμου

Ο Ντίνος κάνει ό,τι μπορεί για να βρει αποδείξεις για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο Σίμος, όμως οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό.

Η Πολυξένη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά από σχόλιο του Αποστόλη για τη σχέση της με το Φώτη. Ένας μικρός ανταγωνισμός θα γεννηθεί ανάμεσα στις δύο φίλες Ζαχαρούλα και Τζένη με αφορμή μία θέση στον Παράδεισο…

Η Πιπίτσα ξεκαθαρίζει την θέση της στον Μάρκο, ο οποίος προσπαθεί να ξανά ενώσει την οικογένεια του. Ο Χριστόφορος ζητά επίμονα από την Αμαλία να του αποκαλύψει την πληροφορία που έφτασε στα αυτιά της και έχει σχέση με την Βικτώρια.

Η Αμαλία προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να το αποφύγει, όταν όμως η πίεση γίνει πολύ μεγάλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα πολύ μεγάλο δίλημμα…

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σιμος τρεχει κλαιγοντας στην Αμαλία να μπαλώσει τα εγκληματα του

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Σφαγή Ρένου και Σίμου μετά την αποφυλάκιση

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Παρασκευάς δε δέχεται το δώρο του Δημοσθένη!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντίνος, Σίμου,ntinos, simou