Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ρένος σοκάρει την Αμαλία με τα εγκλήματα του Σίμου

Μπροστά σε σκληρές αλήθειες θα βρεθεί η Αμαλία στη σειρά «ο Παράδεισος των κυριών» καθώς στα επόμενα επεισόδια ο Ρένος τις αποκαλύπτει το εγκληματικό παρελθόν του Σίμου.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς του Alpha που σάρωσε την τηλεθέαση, οι αποκαλύψεις που έρχονται αλλάζουν τα δεδομένα και φέρνουν μεγάλα διλήμματα για τους πρωταγωνιστές.

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ρένος
τα λέει όλα στην Αμαλία

Εκτός ορίων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Σίμος. Το χαστούκι που έδωσε στην Αμαλία την έχει προβληματίσει σημαντικά καθώς ένα άλλο πρόσωπο του άντρα της έρχεται στην επιφάνεια. Η κοπέλα προσπαθεί να καλύψει τα σημάδια αλλά η Μιράντα τα αναγνωρίζει. Ο Ντίνος θα τρελαθεί όταν μάθει τι έχει γίνει.

Την ίδια στιγμή ο Ρένος βγαίνει από τη φυλακή και επιθυμεί να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις. Πηγαίνει στον Σίμο για να μιλήσουν αλλά εκείνος τον αρνείται. Ο Ρένος τον απειλεί ανοιχτά ότι θα πει τα πάντα στην Αμαλία. Ο Σίμος δεν τον πιστεύει, όμως ο Ρένος διψάει για εκδίκηση.

Έτσι, ο Ρένος κάνει τις απειλές του πραγματικότητα. Θα αποκαλύψει στην Αμαλία όλα τα εγκλήματα του άντρα της. Θα της πει για τη φωτιά, για τον Αποστόλη, τη Νέλλυ αλλά και ότι ήθελε να βγάλει τον Ντίνο από τη μέση.

Η Αμαλία βρίσκεται σε σοκ από αυτά που μαθαίνει. Ο Σίμος ορμάει στον Ρένο και η Αμαλία τους χωρίζει. Ο Ρένος φεύγει και ο Σίμος προσπαθεί να τον βγάλει τρελό… Θα τα καταφέρει όμως;

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος πλακώνει στο ξύλο τον Σίμο για την Αμαλία

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό θα είναι το τέλος του Πάρη και της Γεωργίας

Τηλεθέαση: Σάρωσε το Mega με Famagusta και Γη της ελιάς – Τι έκανε το Survivor

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρένος, Αμαλία, Σίμου,renos, amalia, simou