Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Αλλαγή λόγω Conference!

Διαιτησία: Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ άλλαξε. Η αιτία ήταν το Ολυμπιακός – Άστον Βίλα!

Αντε να το επαναλάβουμε άλλη μια φορά. Η ΚΕΔ, όταν υποβάλει αίτημα για ξένο διαιτητή, δεν ζητάει πρόσωπο. Δεν δουλεύει έτσι το σύστημα. Στέλνει αίτημα στην εκάστοτε Ομοσπονδία και εκείνη απαντάει ποιος διαιτητής της είναι διαθέσιμος.

Για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/5-20.00)

στο «Καραϊσκάκης» και είναι ένα από τα δύο παιχνίδια που ενδεχομένως να κρίνουν τον τίτλο από απόψε, άλλος ήταν αρχικά ο ρέφερι που θα έστελναν οι Γερμανοί σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime. Επίσης elite. Ο Φίλιξ Τσβάιερ.

Αλλά άλλαξε, με τον Τομπίας Στίλερ να έρχεται ξανά μετά το ΑΕΚΠΑΟΚ (2-2) του Απριλίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League. Δεν προέκυψε κάποιο κώλυμα του πρώτου. Απλά πριν πέντε μέρες σφύριξε ξανά στο Φάληρο. Το Ολυμπιακός – Άστον Βίλα. Toν επαναληπτικό των «ερυθρόλευκων» στη φάση των ημιτελικών του Europa Conference League.

Και η γερμανική Ομοσπονδία με την οποία υπάρχει ένας εξαιρετικός δίαυλος επικοινωνίας με την ΚΕΔ, επέλεξε μετά από συνενόηση και με τον ρέφερι, να μην το στείλει ξανά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο για να διευθύνει παιχνίδι της ίδιας ομάδας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ο πρόσφατος παραγκωνισμός του Γιόβετιτς τι σημαίνει; Η απάντηση στο βίντεο

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα