Παναθηναϊκός: Αυτά είδε και έδιωξε τον Τερίμ ο Αλαφούζος

Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Ο Φατίχ Τερίμ και οι παίκτες δεν έκαναν χωριό και εκείνος που την πλήρωνε ήταν ο Παναθηναϊκός με τις διαδοχικές κακές εμφανίσεις.

Από τη στιγμή που έμεινε εκτός πρωταθλήματος, κατέρρευσε. Όσο υπήρχε ο μεγάλος στόχος και τα αποτελέσματα ήταν καλά, όλα έμπαιναν κάτω από το χαλί. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, έπαψε να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τον τελευταίο καιρό υπήρξε παίκτης

που έκανε ό,τι μπορούσε για να μην είναι διαθέσιμος επειδή ήξερε ότι δεν θα παίζει. Υπήρξε άλλος που λογομάχησε μαζί του σε προπόνηση. Ταυτόχρονα, ξεκίνησαν ακόμη και δημόσια ορισμένοι ποδοσφαιριστές να αδειάζουν τον προπονητή τους για τον χρόνο συμμετοχή τους και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η τοποθέτηση του Τούρκου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Για δεύτερη φορά υποστήριξε πως θα μιλήσει μετά το τέλος της σεζόν. Μία ατάκα που έμοιαζε περισσότερο με απειλή προς κάποιους παίκτες. Ήταν ξεκάθαρη η πρόθεσή του να αδειάσει κόσμο και να χτίσει το δικό του άλλοθι.

Δεν γυρνούσε η κατάσταση στους «πράσινους». Το έβλεπαν όλοι αυτό με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αλαφούζος να ακούει από τον περίγυρό του πως πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην απόλυση του Τερίμ ώστε να μη χάσει ο Παναθηναϊκός και στο Κύπελλο.

Κάπως έτσι το πήρε απόφαση και αυτός. Η δυσκολία ήταν να βρει υπηρεσιακό τεχνικό, αλλά ακόμη και αυτό ξεπεράστηκε με την επιλογή του Χρήστου Κόντη, κάποιου που ξέρει το κλαμπ και τους παίκτες.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα