Παναθηναϊκός: Τέλος ο Τερίμ και Κόντης έως φινάλε

Η αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ ήταν μονόδρομος και ο Παναθηναϊκός προχωρά στην άμεση απόλυσή του για να μην καταστραφεί.

Το καράβι όδευε ολοταχώς προς τα βράχια. Οι «πράσινοι» στα δύο ματς που απομένουν παίζουν για την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Επομένως, άλλα πειράματα δεν σήκωνε η κατάσταση.

Έτσι ο Γιάννης Αλαφούζος έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Φατίχ Τερίμ μία ώρα αρχύτερα. Αυτή φυσικά ήταν και μία κίνηση αποδοχής

του τεράστιου λάθους που έκανε λίγους μήνες πριν. Η έμπνευσή του να ακούσει τον Ατζούν Ιλιτζαλί αποδείχτηκε ένα μεγαλειώδες φιάσκο.

Ο Τούρκος τεχνικός και ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκαν την Πέμπτη (17/5) και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέστησε σαφές πως δεν πάει άλλο. Ο 70χρονος είχε χάσει τα αποδυτήρια, ενώ η διαχείρισή του στα ματς ήταν κάκιστη.

Ένα από τα βασικά προβλήματα ήταν να βρεθεί ο διάδοχος. Αυτός που θα καθόταν για δύο παιχνίδια στον πάγκο. Όλα δείχνουν πως τελικά θα το κάνει κάποιος που ξέρει πολύ καλά το «τριφύλλι», ο Χρήστος Κόντης. Ο συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που επί 2,5 χρόνια ήταν μαζί του στους «πράσινους», θα αναλάβει να τους οδηγήσει τώρα στα δύο πιο σημαντικά ματς της σεζόν. Μέχρι πριν από λίγες μέρες κοούτσαρε τον Βόλο με τον οποίο πανηγύρισε την παραμονή στην κατηγορία.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα