Παναθηναϊκός: Γι αυτό δεν παίρνει ψηλό για τους τελικούς της Basket League!

Αυτή τη στιγμή, όπως είναι λογικό, ο Παναθηναϊκός έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του και αυτό δεν είναι άλλο από το Final-4 της Euroleague.

Μετά από 12 χρόνια που είχαν να βρεθουν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά και μετά από τα άσχημα τελευταία χρόνια, ο Εργκίν Αταμάν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άλλαξαν τα πάντα.

Το «τριφύλλι» ξεχωρίζει ξανά στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα έχει καπαρώσει

την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Basket League.

Ωστόσο προς το παρόν, αν και τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, όλοι αναμένεται ενόψει της Φενερμπαχτσέ να είναι πολύ προσεκτικοί και δε θα δίνουν το 100%, προκειμένου να μην υπάρχουν τραυματισμοί και προβλήματα.

Φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού όλων, βρίσκονται και οι τελικοί με τον Ολυμπιακό, έχοντας χάσει ήδη τα δύο πρώτα εγχώρια τρόπαια!

Παναθηναϊκός: Τι απόφαση θα πάρει ο Αταμάν για τους ψηλούς!

Το μεγάλο θέμα που έχει ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή, που σε μία μεγάλη σειρά που μπορεί να του κοστίσει, ειδικά κόντρα στον Ολυμπιακό είναι οι ψηλοί του.

Η ομάδα του Πειραιά έχει ίσως το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρώπη και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, αφού το έχουν αποδείξει με πολλούς τρόπους.

Έτσι, υπήρξαν αρκετές φήμες, ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμα και τώρα να προλάβει να κάνει μία προσθήκη ενός ψηλού, προκειμένου να υπάρχει έξτρα βοήθεια στους τελικούς.

Κάτι τέτοιο όμως δε θα γίνει όμως και το ξεκαθάρισε ο Εργκίν Αταμάν, όσο και αν έχει δείξει ότι του αρέσει να ανακατεύει την… τράπουλα όταν δε του βγαίνουν τα… κουκιά. Ωστόσο το να γινόταν κίνηση για μεταγραφή τώρα, θα έπρεπε να τικάρει πολλά… κουτάκια.

Αφού θα μιλούσαμε για κάποιον που θα είχε τελειώσει με τις προηγούμενες υποχρεώσεις του και παράλληλα θα είχε την ποιότητα να βοηθήσει για ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Το «τριφύλλι» θα στηριχθεί στους παίκτες που έχει στους ψηλούς, με τον Ματίας Λεσόρ να τραβάει όπως πάντα το περισσότερο… κουπί, ενώ ήδη είδα και στο ματς με τον Άρη ότι ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, άρχισε να παίρνει τις ευκαιρίες του, αν και ο Τούρκος τεχνικός έδειχνε ότι τον έχει ξεχάσει στην άκρη του πάγκου στα κρίσιμα ματς.

Φυσικά πάντα υπάρχει η βοήθεια που δίνει ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Ντίνος Μήτογλου όταν… ανεβαίνει στο «5».

Αυτοί θα πρέπει λοιπόν να ματσάρουν τους Μουσταφά Φαλ, Νικολά Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλά και τον Μόουζες Ράιτ αν αποφασίσει να τον κρατήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη λίστα για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Basket League,panathinaikos, Basket League